Ενημέρωση φιλάθλων ΑΕΚ για τον τελικό Κυπέλλου

HomeUncategorized

Ενημέρωση φιλάθλων ΑΕΚ για τον τελικό Κυπέλλου

Από τον Ενωσίτη Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν με πρόσκληση τον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στη Θύρα

Ισοπαλία 2-2 η ΑΕΚ με την Ριέκα
ΑΕΚ – Λαμία 2-0
Μόνοι μας για πάρτη μας!!!

Από τον Ενωσίτη

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν με πρόσκληση τον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στη Θύρα 31, για τα εξής:

-Η είσοδός τους στο Ολυμπιακό Στάδιο το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την πύλη Δ, με επίδειξη της ονομαστικής πρόσκλησης ΚΑΙ της αστυνομικής τους ταυτότητας. Οι φίλαθλοι που διαθέτουν πρόσκληση θα έχουν δικαίωμα να παρκάρουν τα οχήματα τους στο πάρκινγκ P5 του ΟΑΚΑ.

-Θα ακολουθήσει δεύτερος έλεγχος από τις αρμόδιες αστυνομικές δυνάμεις στον «προέλεγχο» των Θυρών 35-1 και τελικός έλεγχος πριν την είσοδό τους στη Θύρα 31 από όπου και θα παρακολουθήσουν τον τελικό.

-Οι κάτοχοι των προσκλήσεων πρέπει να γνωρίζουν ότι ο έλεγχος θα είναι εξονυχιστικός, κάθε ενδεχόμενο πλαστοπροσωπίας ή απόπειρας εισόδου στο ΟΑΚΑ χωρίς πρόσκληση θα οδηγεί στην άμεση απομάκρυνση του ατόμου και καλούνται να πειθαρχήσουν σε κάθε οδηγία των αστυνομικών δυνάμεων προκειμένου να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα στην άφιξη και αναχώρησή τους από τη Θύρα 31.

* Η συγκεκριμένη ανακοίνωση αφορά μόνο τους προσκεκλημένους φιλάθλους της ΑΕΚ για τη Θύρα 31. Ο φετινός τελικός Κυπέλλου διεξάγεται με περιορισμένο αριθμό ονομαστικών προσκλήσεων έπειτα από απόφαση του Υπουργείου Αθλητισμού και συνεπώς σε κανέναν άλλο φίλαθλο δεν θα επιτραπεί να προσεγγίσει το ΟΑΚΑ το απόγευμα του Σαββάτου.

COMMENTS

WORDPRESS: 0