Δεν προχώρησε του Παπαδόπουλου στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ!!!

HomeUncategorized

Δεν προχώρησε του Παπαδόπουλου στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ!!!

Από τον Γιαννιώτη Δεν προχώρησε η συμφωνία του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παπαδόπουλο για να αναλάβει το τιμόνι της ομάδα μας. Αναλυτικά η ανακοίνωση τ

Για το όνειρο ΠΑΣ μας
Προπόνηση κανονικά ο ΠΑΣ Γιάννινα
Τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα

Από τον Γιαννιώτη

Δεν προχώρησε η συμφωνία του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παπαδόπουλο για να αναλάβει το τιμόνι της ομάδα μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση τη ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει ότι δε θα προχωρήσει η συμφωνία με τον προπονητή κ.Παπαδόπουλο.

Ενώ και οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε αρχική συμφωνία και αφότου ο κ.Παπαδόπουλος ήρθε στο Προπονητικό Κέντρο της ομάδας, γνωρίστηκε και μίλησε με τους ποδοσφαιριστές και το υπόλοιπο team και λίγο πριν την παρουσίαση του στα ΜΜΕ, όπως και είχε προγραμματιστεί και από τις 2 πλευρές, εξέφρασε τη διαφωνία του με τη διατύπωση στους όρους του συμβολαίου με την ομάδα. Μετά από συζητήσεις με τον Πρόεδρο της ομάδας κ.Χριστοβασίλη αλλά και τις αλλαγές που ζήτησε στη διατύπωση, αποφάσισε να αποχωρήσει από το Προπονητικό κέντρο της ομάδας, μαζί με το manager του, για τη Θεσσαλονίκη στις 14.30, έχοντας ήδη πάρει την απόφαση του να μην υπογράψει.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε από μέρους μας να ζητήσουμε συγνώμη από τους αντιπροσώπους των ΜΜΕ για την ταλαιπωρία, εν μέσω κιόλας εκλογικής εβδομάδας, αλλά και από τον κόσμο της ομάδας για την οποιαδήποτε σύγχυση δημιουργήθηκε στο θέμα του προπονητή.

Ήδη προχωράμε στην επόμενη κίνηση για την επόμενη μέρα της ομάδας για να ανακάμψει και να επιστρέψει ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

#pas #pasgiannina #pasgianninafc

COMMENTS

WORDPRESS: 0