Το ποστάρισμα του νέου διευθυντή επικοινωνίας του Ολυμπιακού

HomeUncategorizedSuper League 1

Το ποστάρισμα του νέου διευθυντή επικοινωνίας του Ολυμπιακού

Από τον Γιάννη Πανταζή Καλημέρα σε όλους τους φίλους και αναγνώστες του Πάμε Αθλητικά και συγκεκριμένα αφού το άρθρο είναι για τον Ολυμπιακό στους φί

Κοντά στον Σεμέδο ο Ολυμπιακός
Στην Αθήνα για να υπογράψει ο Σεμέδο στον Ολυμπιακό!!!
Ανακοίνωσε τον Απόστολο Βέλλιο ο Ατρόμητος
Από τον Γιάννη Πανταζή
Καλημέρα σε όλους τους φίλους και αναγνώστες του Πάμε Αθλητικά και συγκεκριμένα αφού το άρθρο είναι για τον Ολυμπιακό στους φίλους αναγνώστες του Ολυμπιακού.

Είμαι ο Γιάννης Πανταζής και από σήμερα ξεκινάω να γράφω στην πολύ καλή και φιλική σελίδα εδώ στο  Πάμε Αθλητικά.
Ο Νίκος Γαβαλάς θα είναι ο νέος διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού που θα αντικαταστήσει τον Κώστα Καραπαππά. Παράλληλα , με ανάρτησή του στο facebook ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και στάθηκε στην απόφασή του να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία .
Η ανάρτησή του:

Έπειτα από τρεις δεκαετίες στο χώρο της δημοσιογραφίας, αποφάσισα να αποδεχθώ την άκρως τιμητική πρόταση του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για να αναλάβω τη Διεύθυνση Επικοινωνίας του Ολυμπιακού.Αναγνωρίζοντας ότι ως επαγγελματίες όλοι οι συνάδελφοι στόχο έχουν την καλύτερη δυνατή προώθηση της εικόνας των ομάδων τους κι αναλογιζόμενοι ότι υπηρετούμε το χώρο του αθλητισμού, έχουμε χρέος απέναντι σε όλα τα παιδιά που μας παρακολουθούν αλλά και όλους όσοι εμπνέονται από τις ομάδες μας, να λειτουργούμε χωρίς στείρες συγκρούσεις και αποκλεισμούς.

Με κοινό παρανομαστή όσα μας ενώνουν, την αγάπη μας για τον αθλητισμό και το χρέος να προσφέρουμε στα παιδιά μας ένα μέλλον με προοπτική και ανοιχτούς ορίζοντες, ευελπιστώ σε μία επικοινωνία με διάλογο και σεβασμό.

Και επί προσωπικού: ήταν στις αρχές της δεκαετίας του ’90 όταν ο αείμνηστος πατέρας μου, Νικήτας Γαβαλάς με οδήγησε με εφόδια στο μονοπάτι της δημοσιογραφίας. Και τώρα, μία μεγάλη διαδρομή στον ηλεκτρονικό και το γραπτό Τύπο έφθασε στο τέλος της. Απήλαυσα ένα αξέχαστο ταξίδι με σπουδαίους δημοσιογράφους, παραγωγούς και τεχνικούς σε γραφεία, studio και γήπεδα. Τους είμαι ευγνώμων.

Αφήνω τη θέση μου δίπλα από τον πάγκο, καθώς μας περιμένει πια πολλή δουλειά σε αυτό το νέο συναρπαστικό ταξίδι στον Ολυμπιακό. Και είμαι σίγουρος πως από εκεί ψηλά, ο Μιλτιάδης και ο Νικήτας θα καμαρώνουν και θα χαμογελούν…

Θα επιιδιώξω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και του συλλόγου.

Νίκος Γαβαλάς

COMMENTS

WORDPRESS: 0