Εξώδικο έστειλε ο Ηρακλής και ζητάει να επανέλθει στην SUPERLEAGUE1!!!

HomeUncategorized

Εξώδικο έστειλε ο Ηρακλής και ζητάει να επανέλθει στην SUPERLEAGUE1!!!

Από τον Ηρακλάκια Eξώδικο απέστειλε ο Ηρακλής στις ποδοσφαιρικές αρχές ώστε να επανέλθει στη SL1 λόγω πειθαρχικής κακοδικίας στο Koriopolis. Ο Γ

Έτοιμος ο Γκαγκαλούδης
Πρωτοβουλία απο το IRAKLIS ATHENS CLUB
Τεράστιο διπλό ο Ηρακλής στην Καλαμαριά

Από τον Ηρακλάκια

Eξώδικο απέστειλε ο Ηρακλής στις ποδοσφαιρικές αρχές ώστε να επανέλθει στη SL1 λόγω πειθαρχικής κακοδικίας στο Koriopolis.

Ο ΓΣ Ηρακλής, που κατέχει το πρώτο ΑΦΜ της ομάδας, απέστειλε εξώδικο προς πάσα αρμόδια αρχή του ποδοσφαίρου, απαιτώντας την επάνοδο της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά το εξώδικο του ΓΣ Ηρακλή:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Του Αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη κι εκπροσωπείται νόμιμα

Π Ρ Ο Σ

1.Την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ που εδρεύει στην Αθήνα κι εκπροσωπείται νόμιμα,

2.Την SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑΣ που εδρεύει στην Αθήνα κι εκπροσωπείται νόμιμα,

3.Την FOOTBALL LEAGUE που εδρεύει στην Αθήνα κι εκπροσωπείται νόμιμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Γενική Γραμματεία Αθλητισμού

Όπως γνωρίζετε,το σωματείο μας είναι το ΑΡΧΙΚΟ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ που υποβιβάστηκε μέσω των γνωστών αποφάσεων της ποδοσφαιρικής δικαιοσύνης το 2011 κι επομένως δεν έχει καμμία σχέση τόσο με το ιδρυτικό σωματείο ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ, όσο και με την σημερινή ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ.

Το μητρικό σωματείο παραμένει ο ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ που αποτελεί ιστορική συνέχεια του αρχαιότερου ελληνικού συλλόγου και σύμφωνα με το ισχύον αθλητικό δίκαιο διατηρεί όλα τα κατοχυρωμένα από τον Ν.2725/1999 δικαιώματα και προνόμια.

Μάλιστα αυτή η αδιάλειπτη ιστορική και νομική συνέχεια θα υπήρχε μέχρι σήμερα, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΤΑΡΑΧΘΕΙ ΒΙΑΙΑ το 2011, με τις υπ’αριθμ.195/2011και 133/2011 αποφάσεις της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της SUPER LEAGUE και της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ αντίστοιχα που υπέγραψαν την θανατική καταδίκη της τότε ΠΑΕ λόγω υποτιθέμενης εμπλοκής της στο σκάνδαλο των πλαστών φορολογικών ενημεροτητων.

Υπενθυμίζουμε οτι η πειθαρχική διαδικασία της ποδοσφαιρικής δικαιοσύνης των οργάνων σας ενεργοποιήθηκε κατόπιν σχετικής καταγγελίας της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και της κατάθεσης στο Ελληνικό Κοινοβούλιο του τότε προέδρου της ΕΠΟ κ. Σοφοκλη ΠΙΛΑΒΙΟΥ.

Για την ιστορία επίσης χρήσιμο είναι να θυμίσουμε τις συνθέσεις των οργάνων που απαρτίζονταν η μεν Πρωτοβάθμια από τον Χαρίλαο ΚΛΟΥΚΙΝΑ εν ενεργεία δικαστή ως Πρόεδρο, τον Στέφανο ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟ, συνταξιούχο εφέτη ως εισηγητή και τον Γεώργιο ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ, Δικηγόρο Αθηνών, η δε Δευτεροβάθμια από τον Νικόλαο ΛΕΟΝΤΗ, εν ενεργεία Αρεοπαγίτη ως πρόεδρο, τον Γεώργιο ΒΛΑΣΣΗ, Συνταξιούχο Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου ως εισηγητή και την Μαρία ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ, Δικηγόρο Αθηνών.

Πηγή: www.iraklis1908.gr

COMMENTS

WORDPRESS: 0