Πρωτοβουλία απο το IRAKLIS ATHENS CLUB

HomeUncategorized

Πρωτοβουλία απο το IRAKLIS ATHENS CLUB

Από τον Ηρακλάκια Ανακοίνωση -καλεσμα εξέδωσε το Iraklis Athens Club και αναφέρει: «Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Και επειδή στον Ηρακλή έχουμε

Ηρακλής κατά Παναθηναϊκού, Αστέρα και Λεβαδειακού!
Πεντάρα ο Ηρακλής!!!
«Η ΑΘ-10 έδιωξε και τον Όθωνα»

Από τον Ηρακλάκια

Ανακοίνωση -καλεσμα εξέδωσε το Iraklis Athens Club και αναφέρει:

«Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Και επειδή στον Ηρακλή έχουμε χορτάσει και από λόγια και γι΄ αυτό μας έχει φάει η φτώχεια,
μετά από συνέλευση που πραγματοποιήσαμε χθες στα γραφεία του Club:
1. Ζητούμε την άμεση πραγματοποίηση συνάντησης εκπροσώπων των ενεργών και με νομική υπόσταση φορέων του ΗΡΑΚΛΗ τη Δευτέρα 8/7 και ώρα 17:00 στο Κατσάνειο. Οι φορείς αυτοί είναι ο Γ.Σ. Ηρακλής, η Αυτόνομη Θύρα 10, το Iraklis Athens Club, ο Όμιλος 1899 και η νεοσύστατη Λέσχη Φίλων Ηρακλή.
Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί τηλεφωνικές προσκλήσεις στους εκπροσώπους των παραπάνω φορέων και τις έχουν αποδεχτεί.
Τα θέματα προς συζήτηση αφορούν τις εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή (έχουμε προτάσεις), αλλά και γενικά τις εξελίξεις και την πορεία του Συλλόγου και την οπαδική σύμπλευση.

Παρόμοια συνάντηση έχει να πραγματοποιηθεί πριν από το 2006!!! Η ανάγκη είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική!
2. Παρακαλούνται τη γωνία να μας αδειάσουν κάθε λογής τύποι που παρασιτούν πάνω στις σάρκες του ΗΡΑΚΛΗ μας εδώ και ατελείωτα χρόνια. Ας σταματήσουν να βγαίνουν στα εχθρικά ΜΜΕ και να διχάζουν τον απλό κόσμο προτείνοντας ανέφικτες λύσεις, σαν τις τελευταίες που δε λειτούργησαν και που εξυπηρετούν τα δικά τους προσωπικά συμφέροντα και των αφεντικών τους. Αυτές οι γραμμές αποτελούν την τελευταία προειδοποίηση προς αυτούς!»

IRAKLIS ATHENS CLUB

Πηγή: www.iraklis1908.gr

COMMENTS

WORDPRESS: 0