Απρόβλεπτο θηλυκό γένος…

HomeUncategorized

Απρόβλεπτο θηλυκό γένος…

Το σύντομο σχόλιο του Χρήστου Δαϊρετζή για τις τελευταίες παράξενες μέρες του νταμπλούχου Ελλάδας Βλέποντας τους πιθανούς αντιπάλους του ΠΑΟΚ στο

Ας αγαπήσουμε τον αθλητισμό…
Θα μιλάμε για υπέρβαση εαυτού…
Πρέπει να πιστέψει, ΜΠΟΡΕΙ!
Το σύντομο σχόλιο του Χρήστου Δαϊρετζή για τις τελευταίες παράξενες μέρες του νταμπλούχου Ελλάδας

Βλέποντας τους πιθανούς αντιπάλους του ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League κάθε άνθρωπος γύρω και μέσα από αυτόν ήθελε ένα πράγμα, να αποφύγει τον Αίαντα. Κανείς άλλος δεν αποτελεί φόβητρο πέραν από αυτόν. Η κληρωτίδα όμως είναι γένους θηλυκού και μη μπορώντας να ξεφύγει από την περίεργη, αλλοπρόσαλλη και ίσως εκνευριστική κάποιες φορές φύση της, έκανε την χειρότερη επιλογή φέρνοντας τους πρωταθλητές Ολλανδίας στον δρόμο των ”ασπρόμαυρών”.
Η αρχική αντίδραση ήταν καταστροφική, ωστόσο ένας επικείμενος αποκλεισμός κάθε άλλο παρά καταστροφή θα είναι, αν αναλογιστούμε την πρόκληση που έχουν μπροστά τους οι ποδοσφαιριστές του Άμπερ Φερέιρα και το πόσο σημαντικό θα είναι να διεκδικήσουν τις πιθανότητές που έχουν, διότι και η μπάλα όπως και η κληρωτίδα είναι γένους θηλυκού και δεν ξέρεις ποτέ πως θα τα φέρει.
Ο ΠΑΟΚ στο φιλικό της Τρίτης κόντρα στην Άντερλεχτ ήταν καλός, έδειξε πολλά στοιχεία της φιλοσοφίας Φερέιρα. ωστόσο είναι ακόμα πολύ νωρίς για να πούμε το οτιδήποτε. Παρόλα αυτά θέλει χρόνο και φυσικά πολύ, πολύ δουλειά για να δέσει ως σύνολο με ταυτότητα του προπονητή του.  Είναι δε εμφανές ότι χρειάζεται ενίσχυση κυρίως στην μεσαία γραμμή. εκεί όπου με την έλευση Εσιτί, θα καλύψει ένα σημαντικό κενό.
Συνοψίζοντας, οι μεγάλοι οργανισμοί είναι μεγάλοι επειδή ξέρουν να αντιδρούν σωστά και ψύχραιμα στις δύσκολες στιγμές με τον ΠΑΟΚ να περνάει από πολλές τέτοιες το φετινό καλοκαίρι ως νταμπλούχος και αήττητος πρωταθλητής Ελλάδος. Τι θα συμβεί στην συνέχεια: Οψόμεθα φίλες και φίλοι…

COMMENTS

WORDPRESS: 0