Για το θετικό αποτέλεσμα ο Ατρόμητος σήμερα!!!

HomeUncategorized

Για το θετικό αποτέλεσμα ο Ατρόμητος σήμερα!!!

Από τον Ατρομητάκια Για το θετικό αποτέλεσμα σήμερα και για το πρώτο βήμα ο Ατρόμητος μας θα αγωνιστεί κόντρα στην πολύ καλή και δυνατή Λέγκια Βαρσ

Μεγάλο διπλό και στην Κέρκυρα για τον Ατρόμητο
Ο Αναστασίου στο τιμόνι του Ατρόμητου
Διπλό με ουσία για τον Ατρόμητο 1-3 τον Πλατανιά

Από τον Ατρομητάκια

Για το θετικό αποτέλεσμα σήμερα και για το πρώτο βήμα ο Ατρόμητος μας θα αγωνιστεί κόντρα στην πολύ καλή και δυνατή Λέγκια Βαρσοβίας.

Όλοι μας γνωρίζουμε ότι το έργο της ομάδας μας δεν είναι καθόλου εύκολο και ο Αναστασίου έχει δώσει βάσει σε κάποιες λεπτομέρειες οι οποίες είναι σημαντικές για τον σημερινό αγώνα.

Άπαντες είναι έτοιμοι και ο Ατρόμητος μας θα κάνει αυτό που ξέρει καλά να πάρει θετικό αποτέλεσμα!!

Με την πρωινή προπόνηση της Τρίτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το πρώτο παιχνίδι του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League με τη Λέγκια Βαρσοβίας στην Πολωνία.

Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές αλλά υπήρξε απρόοπτο με τον Κιβρακίδη που έχει υποστεί ένα τράβηγμα στον ραπτικό μυ και δεν υπολογίζεται για το πρώτο ματς ενώ θα γίνει αγώνας δρόμου για τον επαναληπτικό στο Περιστέρι. Με την υπόλοιπη ομάδα προπονήθηκε και ο Ζοάο Ταλόχα που θα βρίσκεται στην αποστολή με ένα τυπικό έγγραφο να απομένει για να δηλωθεί στη λίστα των αγώνων.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή.

Την αποτελούν οι εξής 21 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Βέλλιος Μανδάς, Χαρίσης, Θεοδωράκης, Ρισβάνης, Ουγκράι, Ούμπιδες, Ταλόχα, Μάντσον, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Νάτσος, Γαρουφαλιάς, Κατράνης, Καχίλα, Ρόσα, Μανούσος, Κόρτ και Στρούγγης.

COMMENTS

WORDPRESS: 0