Βαριά ήττα για τον ΑΡΗ 3-0 από την Μόλντε

HomeUncategorized

Βαριά ήττα για τον ΑΡΗ 3-0 από την Μόλντε

Από τον Αρειανό Όσο καλός ήταν ο ΑΡΗΣ μας στην Κύπρό τόσο κακός ήταν χθες στην Νορβηγία κόντρα στην Μόλντε. Η ομάδα μπήκε κάπως σαν να ήταν ασύν

Νίκη με 0-1 ο ΑΡΗΣ στο φιλικό προετοιμασίας με την Ξάνθη
Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας του ΑΡΗ για την νέα χρονιά
Προετοιμασία foul για τον ΑΡΗ εν όψη Λάρισας

Από τον Αρειανό

Όσο καλός ήταν ο ΑΡΗΣ μας στην Κύπρό τόσο κακός ήταν χθες στην Νορβηγία κόντρα στην Μόλντε.

Η ομάδα μπήκε κάπως σαν να ήταν ασύνθετη. Με ελάχιστες εκρήξεις επιθετικές.

Η άμυνα μας έκανε πολλά λάθη όπως άλλωστε και ο τερματοφύλακας μας και όταν η Μόλντε πίεζε ο ΑΡΗΣ τα έχανε.

Ο Σάββας Παντελίδης δεν κατάφερε να τους περάσει  το ότι να μην έχουν τόσο άγχος. Η ομάδα παρατάχθηκε με 4-3-3 αλλά η ομάδα δεν είχε καθόλου ανάπτυξη.

Στο 27ο λεπτό έπειτα από αδράνεια της άμυνας μας το σκορ έγινε 1-0 με τους γηπεδούχους μέχρι εκείνη την ώρα να έχουν μόνο την υπεροχή και τον ΆΡΗ να έχει ένα καλό σουτ στο 5ο λεπτό.

Στο 31ο λεπτό ο ΑΡΗΣ πλήρωσε τα λάθη του για ακόμα μια φορά καθώς οι πασούλες στην αμυνα με τον τερματοφύλακα έφερε την λάθος πάσα και το 2-0.

Στο 40ο λεπτό ένα σουτ δικό μας το εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας της Μόλντε.

Το ημίχρονο έληξε με το σκορ 2-0 και στην επανάληψη στο 51ο λεπτό το σουτ του Ιντέγιε ήταν απλά πολύ λίγο για να το πούμε κάπως  καλό.

Στο 57ο λεπτό η Μόλντε παραλίγο να κάνει το 3-0 αλλά δεν τα κατάφεραμ καθώς τα κατάφερε η άμυνα μας από τις λίγες φορές.

Ο ΑΡΗΣ τα είχε όλα ήρθε και η αποβολή του Βέλεθ με κόκκινη κάρτα στο σκο να είναι φυσικά ήδη 2-0 με την Μόλντε να καταφένει να κάνει και το 3-0 στο 88ο λεπτό και να βάζει δυνατές βάσεις για την πρόκριση της.

COMMENTS

WORDPRESS: 0