Άλλο ένα παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ κέρδισε

HomeUncategorizedSuper League 1

Άλλο ένα παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ κέρδισε

Από τον Βασιλειάδη Δημήτρη Άλλο ένα παιχνίδι που δεν έπιασε τρομερή απόδοση στον αγωνιστικό χώρο, παρόλα αυτά όμως έλεγξε το παιχνίδι και έχοντας μ

Με πολλές απουσίες η προπόνηση του Παναθηναϊκού
Στην κορυφή η ΑΕΚ 1-0 τον ΠΑΟΚ!!!
Διπλό με ψυχή ο Παναιτωλικός 1-2 τον Λεβαδειακό!!!

Από τον Βασιλειάδη Δημήτρη

Άλλο ένα παιχνίδι που δεν έπιασε τρομερή απόδοση στον αγωνιστικό χώρο, παρόλα αυτά όμως έλεγξε το παιχνίδι και έχοντας μεγάλη κατοχή μπάλας και αρκετές ευκαιρίες για γκολ, έφυγε νικητής από μια έδρα που παραδοσιακά τον ταλαιπωρεί και τον έχει αναγκάσει να χάσει βαθμούς στο παρελθόν.

Με οδηγό τον Σβιντερφσκι που για ένα ακόμη ματς βρήκε δίχτυα και εξελίσσεται σε έναν  σημαντικό παίκτη για την ομάδα, ο ΠΑΟΚ πέρασε ακόμη μια Κυριακή που θα παραμείνει ήρεμος και απερίσπαστος στο πλάνο του.

Οι παίκτες δείχνουν να αφομοιώνουν σιγά σιγά το σύστημα που θέλει να παίξει ο προπονητής. Φαίνονται να βρίσκονται πλέον πιο εύκολα και πιο αποτελεσματικά. Παρότι όμως η ομάδα κέρδισε, υπάρχουν 2 σημεία που θα πρέπει να προσέξει ο προπονητής και η ομάδα.

Και αν δούμε τις δηλώσεις παικτών και προπονητή, θα παρατηρήσουμε ότι και οι ίδιοι έχουν εντοπίσει τα προβλήματα και δουλεύουν πάνω σ αυτά. Πρώτο πρόβλημα είναι ότι για ακόμη ένα παιχνίδι η ομάδα, δέχθηκε γκολ σε ένα σημείο που έλεγχε το παιχνίδι και χωρίς να έχει δεχθεί ιδιαίτερη πίεση απ τον αντίπαλο.

Στην ουσία έκανε ένα δώρο στον αντίπαλο και έβαλε ο ίδιος δύσκολα στον εαυτό του. Είναι Κάτι που προβληματίζει και ελπίζουμε να αλλάξει στα επόμενα παιχνίδια.

Ένα δεύτερο θέμα που έχει παρατηρηθεί είναι ότι η ομάδα μετά τις αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, σε κάθε παιχνίδι, φαίνεται να χάνει τη συνοχή της και την αυτοσυγκέντρωση της. Σα να της κάνουν κακό οι αλλαγές που γίνονται.

Αυτά βέβαια είναι προβλήματα που θα διορθωθούν και με τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις, είμαι σίγουρος ότι θα εξαλειφθούν.

Ο ΠΑΟΚ μετά τα ευρωπαϊκά χαστούκια του καλοκαιριού, φαίνεται σιγά σιγά να συνέρχεται και αυτό είναι ενθαρρυντικό. Σύντομα θα φτάσει στο σημείο που όλοι ξέρουμε ότι μπορεί και όλοι θέλουμε να τον βλέπουμε.

COMMENTS

WORDPRESS: 0