Έβγαλε δυο ειδήσεις το Μεσολόγγι -ΠΑΟΚ 0-3 !!

HomeUncategorized

Έβγαλε δυο ειδήσεις το Μεσολόγγι -ΠΑΟΚ 0-3 !!

Το ότι θα γινόταν εξαιρετική μάχη στο Πασσιόπουλος ήταν δεδομένο αφού διασταύρωναν τα ξίφη τους ο γηπεδούχος και τέταρτος στη βαθμολογία Μεσολόγγι 200

Ανακοίνωσε Κρητικό Χιντζίδη οχι προπονητή !!
Παναγόπουλος τέλος !!!
Βαζάκας δεν υπάρχει συμφωνία!!

Το ότι θα γινόταν εξαιρετική μάχη στο Πασσιόπουλος ήταν δεδομένο αφού διασταύρωναν τα ξίφη τους ο γηπεδούχος και τέταρτος στη βαθμολογία Μεσολόγγι 2008 με τον πρωτοπόρο  αήττητο και ισόβιο πρωταθλητή ΠΑΟΚ..είχα προβλέψει το βαθμό δυσκολίας για την ομάδα του Μεσολογγίου και οτί θα έπρεπε ειδικά αυτό το παιχνιδι να το δουν όλοι και όλες ως διασκέδαση και ευκαιρία να αποκομίσουν χρήσιμα συμπεράσματα ατομικά και ομαδικά!!

Φίλοι μου είτε σας αρέσει είτε όχι αυτός ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τα ελληνικά δεδομένα δεν “παίζεται” πρόκειται για ομάδα τουλάχιστον δύο κλάσεις καλύτερη από όλες της άλλες και η πορεία του το αποδεικνύει και με το παραπάνω ..έτσι πέρασε αέρας και από το Μεσολόγγι αν και οι γηπεδούχες πρόβαλαν σθεναρή αντίσταση και το μόνο κέρδος τους ήταν να μην συντριβούν όπως συνέβη με άλλους αντιπάλους της ομάδας της θεσσαλονίκης ..

Τελικό σκόρ 0-3 ίσως βαρύ σύμφωνα με την εξέλιξη του αγώνα αλλά και πολύ μικρό ..βαρύ γιατί σημειώθηκαν από τα τρία τέρματα τουλάχιστον τα δύο από προηγηθέντα λάθη της άμυνας και πολύ μικρό γιατί κάτω απο τα δοκάρια υπήρχε η 16χρονη Άννα Μαρία Παναγιωτόπουλου που σε τρείς ιδιαίτερα περιπτώσεις κατέβασε από το Γ σούτ των Κακαμπούκη Μήτκου και Μπετανκούρ μη επιτρέποντας την επέκταση ακόμη περισσότερο του σκόρ !

Η είδηση που προανάγγειλα στον τίτλο του δημοσιεύματος κρύβεται σε δύο σημεία που επιρρέασαν και τη δημιουργία του τελικού αποτελέσματος..

* Η αφλόγιστία της καταξιωμένης σκόρερ των φιλοξενουμένων Μπετανκούρ που σε όλα τα μέχρι σήμερα παιχνίδια είχε σκοράρει κατά ριπάς..και

*ο τραυματισμός σοβαρός μάλιστα της αξιόλογης Βάσως Λαζανά που σε διεκδίκηση συγκρούστηκε με τη Σμιλίκοβιτς και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου με σοβαρό κάταγμα στον αστράγαλο και χειρουργήθηκε με επιτυχία σήμερα το μεσημέρι από τον χειρούργο ορθοπεδικό του Γενικού νοσοκομείου Μεσολογγίου κ.Χαράλαμπο Πέτρου. ..μια αγωνιστική απώλεια και για το χτεσινό παιχνίδι αλλά και για όσα θα ακολουθήσουν στη συνέχεια αλλά και για την δική της παρουσία που φιλοδοξούσε να επανέλθει στην εθνική..να της ευχηθούμε σιδερένια και καλή επάνοδο!!

Μπορεί η Μπετανκούρ να μην σκόραρε χθες γιατί φρουρήθηκε σωστά απο την Ευτυχία Τζουμερκιώτη όμως αδιαφιλονίκητα ήταν η κορυφαία της ομάδας του ΠΑΟΚ αφού ήταν η δημιουργός και των τρίων τερμάτων του ..στο 29′ όταν με αριστουργηματικό κόρνερ έδωσε την ευκαιρία στη Σμιλίκοβιτς με προβολή να ανοίξει το σκόρ εξ επαφής, τα επόμενα δύο τέρματα σημειώθηκαν στο 59′ και 65′ καρμπόν με την ιδια δημιουργό και εκτελέστριες της Βαρδαλή και Κακαμπούκη αντίστοιχα !!

Εννοείται ότι ο ΠΑΟΚ ήθελε να πετύχει κι άλλα γκόλ αλλά και να κρατήσει ανέπαφη την εστία της Παπακωνσταντίνου όμως δεν κατόρθωσε να διευρύνει την έκταση του σκορ πάλαιψαν με νύχια και με δόντια οι Μεσολογγίτισες ενώ επεδίωξαν και να σκοράρουν με απειλή την σπουδαία ευκαιρία της Σταυρούλας Βράνα  Τριανταφύλλου προς το τέλος σε μια φάση που ενδεχομένως να υπάρχει και υποψία πέναλτυ!!

Στο 15′ ακόμη ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι σε σέντρα σούτ της Κακαμπούκη !!

Διαιτήτευσε ο Πετρόπουλος (Αχαίας)

Μεσολόγγι 2008(Γιάννης Γουλής)Παναγιωτοπούλου, Γρομητσάρη, Τζουμερκιώτη(66′ Παναγιωτακοπούλου), Μόκκα, Λαζανά ( λ.τραυμ. 34′ Ευθυμίου),, Βάτσικα, Αυγέρη, Γιαννακά, Βράνα-Τριανταφύλλου(λ.τραυμ.79′ Πετσίνη ), Μαρκουτσά Δ (84′ Παπαδογεώργου)., Μαλισιώρα.

ΠΑΟΚ (Σπύρος Φιλίππου)Παπακωνσταντίνου, Δημητρίου (74′ Δοιρανλή), Μήτκου, Σμιλίκοβιτς, Χατζηγιαννίδου , Στράντζαλη (85′ Ζώτου), Βαρδαλή, Γκάτσου, Πούλιου (65′ Πατερνά), Κακαμπούκη, Μπετανκούρ (89′ Ακριβάκη).

Πρίν την έναρξη του αγώνα το Μεσολόγγι 2008 απένειμε τιμητική πλακέτα στην σέντερ φορ του ΠΑΟΚ Ρούλα Πούλιου που όπως είναι γνωστό ξεκίνησε απο πολύ μικρή ηλικία την καρριέρα της στην ομάδα της αιτωλοακαρνανίας την απονομη έκανε η τέως συμπαίκτρια της Νεκταρία Ευθυμίου !!

 

 

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0