Μάγκας παλικάρι και πρώτος ο Ολυμπιακός

HomeUncategorized

Μάγκας παλικάρι και πρώτος ο Ολυμπιακός

Από τον Ερυθρόδερμο Πολύ καλή μεστή εμφάνιση και νίκη για τον Ολυμπιακό που μετά και από αυτό το διπλό εδραιώθηκε στην 1 θέση της κανονικής διάρκειας

Δεν τα καταφέραμε ήττα στον τελικό ο Ολυμπιακός 1-3 από την Ραβένα
Καλή χρονιά με υγεία και χαρά σε όλους
Άρχισαν τα όργανα και ηχούν τα τύμπανα…

Από τον Ερυθρόδερμο

Πολύ καλή μεστή εμφάνιση και νίκη για τον Ολυμπιακό που μετά και από αυτό το διπλό εδραιώθηκε στην 1 θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Με μόλις 1 αλλαγή στην σύνθεση του σε σχέση με το παιχνίδι με την Αρσεναλ μπήκε στο γήπεδο ποιο αποφασισμενος από ποτέ και έδειξε πόσο πολύ το ήθελε. Και έδωσε συνέχεια στο ρεκόρ και πάει ολοταχώς για την αήττητη κατάκτηση του πρωταθλήματος
Με έναν φοβερό και τρομερό τσιμικα που έκανε τα πάντα μέσα στο γήπεδο με έναν πολύ καλό Καμαρα έναν εξαιρετικό για ακόμα μια φορά Γκιγιερμε έναν Βαλμπουενα για τον οποίο τι άλλο να γράψεις; και εναν μαέστρο στο πάγκο τον Πεδρο Μαρτινς που για ακόμα μια φορά απέδειξε το ποσό καλός προπονητής είναι.
Με την χθεσινή του νίκη ο Ολυμπιακός έδωσε και σε άλλα ρεκόρ συνέχεια ένα εξ αυτών είναι το ότι χτίζει άμυνα από γρανίτη δεχόμενος 3 γκολ μόνο σε εκτός έδρας παιχνίδια ούτως ή άλλως αν δεν φτιάξεις τέτοια στατιστικά πρωτάθλημα δεν παίρνεις.
Ακόμα βέβαια τίποτα δεν έχει τελειώσει έγινε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ακολουθούν ακόμα 11 αγώνες εκ των οποίων όλοι δύσκολοι αλλά πλέον όλα είναι στο χέρι του για να γίνουν. Καλη συνέχεια λοιπόν και καλή δύναμη.
Υγ1 Υγεία και δύναμη σε όλους και όλες
Υγ2 Χαμόγελο και τρελα η λύση στα προβλήματα

COMMENTS

WORDPRESS: 0