Όλα παίζονται για την παραμονή Α Εθνικής Γυναικών !!

HomeUncategorized

Όλα παίζονται για την παραμονή Α Εθνικής Γυναικών !!

Τίποτα δεν έχει ακόμη κριθεί στην υπόθεση παραμονής στην α εθνική κατηγορία γυναικών!! Από τον Ατρόμητο που έχει 28 βαθμόυς και λογικά έχει εξασφαλίσ

Με 13 στο Βόλο οι κορασίδες του Μεσολόγγι 2008 !!
Πρόβλημα με Τζιώρα , μέσα ο Κονέ !!!
Με στόχο το τρίποντο στην Κέρκυρα..

Τίποτα δεν έχει ακόμη κριθεί στην υπόθεση παραμονής στην α εθνική κατηγορία γυναικών!!

Από τον Ατρόμητο που έχει 28 βαθμόυς και λογικά έχει εξασφαλίσει την παραμονή του και κάτω όλοι κινδυνεύουν να βρεθούν στην τετράδα που οδηγεί στη β εθνική κατηγορία . Τα πάντα εξαρτώνται από τα αποτελέσματα που θα φέρουν οι χαμηλά ευρισκόμενες στη βαθμολογία ομάδες και αν αυτές αρχίσουν και κερδίζουν, ποδόσφαιρο είναι κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει κάτι, τότε μπορεί  να ανατραπεί και το βαθμολογικό όριο σωτηρίας..

Σίγουρα Τρίκαλα , Μεσολόγγι ,ΟΦΗ και Γλυφάδα θεωρητικά είναι μέσα στο στόχο παραμονής αλλά θα πρέπει να το αποδείξουν και μέσα στο γήπεδο παίρνοντας αντίστοιχους βαθμούς που χρειάζονται ώστε να ανέβουν βαθμολογικά σε ποιό σταθερά σκαλοπάτια !!

Οι υπόλοιπες ομάδες (Άβαντες,Αγροτικός Αστέρας,Ελπίδες,ΑΕΛ) θα δώσουν γερές μάχες γιατί θα χρειαστούν πολύ περισσότερους βαθμούς για να πλησιάσουν στο όριο που λογικά σε τρείς αγωνιστικές θα είναι πλέον ορατό..

Από και εδώ και ύστερα δεν θα υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια και ήδη αυτό άρχισε να φαίνεται καμμία ομάδα δεν κατεβαίνει στο γήπεδο για να κάνει εκδρομή έρχεται να κερδίσει η να μην χάσει και αυτό έγινε ορατό από την αρχή του δεύτερου γύρου ακόμη και ο υποψήφιος πρωταθλητής ΠΑΟΚ αλλά και ο Άρης που ακολουθεί δείχνουν ότι δεν είναι άτρωτοι και μπορούν να χάσουν βαθμούς ιδιαίτερα από τις ομάδες που κινδυνεύουν όπως συνέβη χθες στο αλκαζάρ και στην τριανδρία αντίστοιχα..από την άλλη πολλά στη συνέχεια θα εξαρτηθούν είτε έχεις καλή ομάδα είτε όχι και απο τους αστάθμητους  παράγοντες και ιδιαίτερα τους σοβαρούς τραυματισμούς στα γεμάτα παγίδες όψιμα με χορτοτάπητα η πλαστικά καταστρεμένα από τη χρήση γήπεδα ,ακόμη και τις κίτρινες κάρτες η τις κόκκινες αλλά και τις κακές διαιτησίες!!

Πρόσφατα βγήκε και άλλος αστάθμητος παράγοντας η συμμετοχή παικτριών στην εθνική κορασίδων όπως συμβαίνει με το Μεσολόγγι που θα υποχρεωθεί να δώσει δύο παιχνίδια στις 15/3 ημερομηνία επανέναρξης του πρωταθλήματος στη Γλυφάδα αλλά και στις 22/3 αποφασιστικής σημασίας αγώνα με τα Γιάννενα στο Μεσολόγγι χωρίς 4 που αποτελούν το βασικό κορμό για να μην αναφερθώ πως οι συγκεκριμένες θα παίξουν στις 28/3 τελευταίο αγώνα της elit round με το Βέλγιο και την επόμενη θα κάνουν ταξίδι στη Λάρισα και ας ευχηθούμε υγιείς!!

Όλα αυτά δημιουργούν άνισες καταστάσεις στις ομάδες και όχι μονο στο Μεσολόγγι αφού υπάρχουν και άλλες ομάδες που θα δώσουν παίκτριες στην εθνική κορασίδων όπως Ατρόμητος,ΑΕΛ ,Αγροτικός Αστέρας,Αβαντες κλπ..

Για να μην μακρυγορούμε το συμπέρασμα είναι ένα όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες όλες οι ομάδες θα ελπίζουν τίποτα δεν εχει κριθεί !!

COMMENTS

WORDPRESS: 0