Βόκολος μήπως και αλλάξει κάτι στον Ιστορικό…

HomeUncategorized

Βόκολος μήπως και αλλάξει κάτι στον Ιστορικό…

Από τον Σταμάτη Β. Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα όπως όλα δείχνουν ο άλλωτε αρχηγός του Πανιωνίου που σήκωσε την κούπα το 1998 στο Καραϊσκάκη ο

Κάτοικος Λήμνου ο Δημήτρης Σταμάτης
Η dj topless Θεοδώρα Χατζή μαζί με την πορνοστάρ Μαρία Αλεξάνδρου αύριο στο Μπουρνάζι…
Βαρύ το κλίμα στην κηδεία του Κατσίφα (vid)

Από τον Σταμάτη Β.

Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα όπως όλα δείχνουν ο άλλωτε αρχηγός του Πανιωνίου που σήκωσε την κούπα το 1998 στο Καραϊσκάκη ο Λεωνίδας Βόκολος αναλαμβάνει προπονητής του Ιστορικού μας!!

Δεν με βρίσκει αντίθετο στο να έρθει προπονητής στον Πανιώνιο καθώς μπορεί ο Λεωνίδας Βόκολος να έχει φύγει από την ομάδα πολλά χρόνια αλλά σε μια δύσκολη εποχή που ο Πανιώνιος και οικονομικά αλλά και αγωνιστικά είναι στα χειρότερα του ( εγώ προσωπικά που παρακολουθώ 35 χρόνια την ομάδα πιστεύω ότι είναι η χειρότερη χρονιά μας ) είναι τιμή του να αναλάβει την ομάδα σε ένα τόσο κομβικό σημείο καθώς βρισκόμαστε 7 βαθμούς από τον πρωτελευταίο Παναιτωλικό που μας κέρδισε την Κυριακή και η τελευταία θέση ναι μεν δεν μας αρμόζει αλλά δυστυχώς είναι η αλήθεια ότι είμαστε εκεί και δεν μπορούμε να φύγουμε εδώ και πόσους μήνες.

Η ελπίδα μας στρέφεται τόσο στην τελευταία αγωνιστική στον εντός έδρας αγώνα μας με την ΑΕΚ και κλεισμένων των θυρών και φυσικά στα play out.

Να πούμε ότι μέχρι και τώρα ο Λεωνίδας Βόκολος είναι προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου αλλά σαν όρο στο συμβόλαιο του είχε ότι εάν βρεθεί ομάδα από την Super League που τον θέλει να μπορεί να φύγει.

Με το καλό να έρθει και μακάρι να πιάσει και να μας σώσει, είναι το τεέυταίο μας χαρτί και από ότι βλέπω και τις διοίκησεις είναι επιλογή και μακάρι να μην είναι τόσο ανάγκης!!

COMMENTS

WORDPRESS: 0