Όταν ο “Τσούμπα” υπέγραψε την καλύτερη επίδοση!

HomeUncategorized

Όταν ο “Τσούμπα” υπέγραψε την καλύτερη επίδοση!

Ανασκοπεί ο Χρήστος Δαϊρετζής... Ήταν 21 Απριλίου του 2019, όταν ο ΠΑΟΚ επικρατούσε με (5-0) του Λεβαδιακού στο γήπεδο της Τούμπας και στεφόταν

Ήττα με 3-0 ο Λεβαδειακός στο φιλικό με τα Τρίκαλα
Πετράκης: «Πλήρωσα το λάθος μου, δεν αγοράζω την Δόξα Δράμας»
Ηρακλής «Από την αρχή πίστεψα στην πορεία πρωταθλητισμού»

Ανασκοπεί ο Χρήστος Δαϊρετζής…

Ήταν 21 Απριλίου του 2019, όταν ο ΠΑΟΚ επικρατούσε με (5-0) του Λεβαδιακού στο γήπεδο της Τούμπας και στεφόταν αήττητος πρωταθλητής. Παράλληλα, κατέγραφε την καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ από κάποιον σύλλογο έχοντας 26 νίκες, 4 ισοπαλίες και καμία ήττα.

Η χρονιά όμως είχε ακόμη μια μαγική νύχτα να δώσει στους “ασπρόμαυρους”, έναν ακριβώς χρόνο πριν, στις 11 Μαΐου του 2019 στον δεύτερο συνεχόμενο τελικό του ΟΑΚΑ. Ήταν ο Τσούμπα Άκπομ που στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, νικούσε τον Μπάρκα, με τον ΠΑΟΚ να κερδίζει την ΑΕΚ για τρίτη συνεχόμενη φορά σε τελικό κυπέλλου και δεύτερη μέσα στο “σπίτι” της.

Έτσι καταγραφόταν, η καλύτερη πορεία που έχει ποτέ από ομάδα στον Ελλαδικό χώρο. Αήττητο πρωτάθλημα με 26 νίκες και 4 ισοπαλίες και κύπελλο, συνέθεσαν μια πορεία όπου δύσκολα θα πραγματοποιηθεί εκ νέου από κάποιον σύλλογο στα χρονικά.

COMMENTS

WORDPRESS: 0