Στις κρίσιμες στιγμές, υπερισχύει η εμπειρία.

HomeUncategorized

Στις κρίσιμες στιγμές, υπερισχύει η εμπειρία.

Γράφει ο Χρήστος Δαϊρετζής... Τα πρωταθλήματα, τα κατακτούν οι ομάδες που έχουν τον χαρακτήρα να κερδίζουν τους περισσότερους βαθμούς. Κάπως έτ

Όλα ¨0¨ στα Γιάννενα!!!
H Aunt Nena είναι εδώ και προτείνει..
H Aunt Nena είναι εδώ!!!!!

Γράφει ο Χρήστος Δαϊρετζής…

Τα πρωταθλήματα, τα κατακτούν οι ομάδες που έχουν τον χαρακτήρα να κερδίζουν τους περισσότερους βαθμούς. Κάπως έτσι, συνέβη με τον Ολυμπιακό, με την διαφαινόμενη φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος, κάπως έτσι συνέβη και με τον περυσινό ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ελάχιστες φορές στην χώρα μας, κάποια ομάδα στέφθηκε πρωταθλήτρια χωρίς έμπειρους ποδοσφαιριστές που είχαν την προσωπικότητα να ηγηθούν σε στιγμές όπου η μπάλα “έκαιγε”.

Τις τελευταίες μέρες, οι απόψεις για την ανανέωση ή μη του Ζοσέ Μαουρίτσιο δίνουν και παίρνουν. Παρά το γεγονός πως όλα έδειχναν ότι οι δυο πλευρές θα οδηγηθούν σε “διαζύγιο”, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα “Metrosport”, οι “ασπρόμαυροι”, κατέθεσαν πρόταση διετούς συνέχισης της συνεργασίας τους με τον βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή.

Η αλήθεια είναι πως ο 32χρονος, κεντρικός χαφ, έπειτα και τον περυσινό τραυματισμό του δεν έχει επανέλθει στο επιθυμητό και γνωστό σε όλους μας επίπεδο. Ωστόσο, υπάρχουν νέα δεδομένα πλέον στο ποδόσφαιρο -όπως και σε όλους τους τομείς της ζωής μας-, τα διαθέσιμα χρήματα μειώνονται και οι επιλογές λιγοστεύουν.

Προσωπική μου άποψη είναι πως ένας Μαουρίσιο, δίχως τραυματισμούς, μπορεί να προσφέρει στην ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα. Και αν όχι ως βασικός, θεωρώ πως ακόμη και για 30′ ή 20′ λεπτά σε κάθε αναμέτρηση, στην νέα τάξη πραγμάτων του ποδοσφαίρου αποτελεί πολύτιμη επιλογή. Είναι ένας έμπειρος και καλός ποδοσφαιριστής, που έχει δείξει τα διαπιστευτήριά του, ιδιαίτερα, σε στιγμές που η μπάλα ήταν πιο “βαριά”, απ’ ότι συνήθως.

COMMENTS

WORDPRESS: 0