Καλό μήνα στους φίλους του Θρύλου, με δώρο από RED store!

HomeUncategorized

Καλό μήνα στους φίλους του Θρύλου, με δώρο από RED store!

Από τον Κοκκινοφρουρό Νέος μήνας! 1η Ιουνίου χθες και μπήκε με δώρο για τους φίλους του Ολυμπιακού! Καλό μήνα σε όλους τους φίλους του Ολυμπιακο

Οι δηλώσεις των Μαρτίνς, Ελαμπντελαουί
1-0 ο Ολυμπιακός τον Πανιώνιο αντί 5-0!!!
Παράταση στις ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας στον Ολυμπιακό!!!

Από τον Κοκκινοφρουρό

Νέος μήνας! 1η Ιουνίου χθες και μπήκε με δώρο για τους φίλους του Ολυμπιακού!

Καλό μήνα σε όλους τους φίλους του Ολυμπιακού, με δώρο! Και τι δώρο!

Πέρασαν 7 μήνες από τότε που άρχισε να «τρέχει» ο μεγάλος διαγωνισμός του RED store, με τις δωροεπιταγές των 10 ευρώ! Όσο οι φίλοι του Ολυμπιακού ψώνιζαν, από την αγαπημένη τους ερυθρόλευκη μπουτίκ, τόσο κέρδιζαν στις επόμενες αγορές τους, με τις δωροεπιταγές αξίας 10€. Και αύξαναν, παράλληλα, τις συμμετοχές τους, στον διαγωνισμό, για μία υπογεγραμμένη φανέλα του Ολυμπιακού! Υπέρ-συλλεκτική!

Διαγωνισμός, ο οποίος ολοκληρώθηκε χθες, 31/5! Σήμερα, 1/6 λοιπόν, έφθασε η ημέρα της κλήρωσης και της ανάδειξης του μεγάλου νικητή, για τη φανέλα του Ολυμπιακού, με τις υπογραφές των παικτών! Επιλέξαμε τυχαία ένα απόκομμα δωροεπιταγής, από την κληρωτίδα και ο αριθμός, ο οποίος κερδίζει είναι ο εξής: 0901!

Συγχαρητήρια στο μεγάλο νικητή!

Ο κάτοχος του εν λόγω αριθμού δωροεπιταγής, μεγάλος νικητής του διαγωνισμού, μπορεί να επικοινωνήσει με το RED store στο τηλέφωνο 2104836860, να δώσει τα στοιχεία του για ρυθμίσουμε τις λεπτομέρειες παραλαβής της φανέλας! Για την παραλαβή οφείλει, φυσικά, να προσκομίσει το απόκομμα της δωροεπιταγής του.

Μείνετε συντονισμένοι στο αγαπημένο σας RED store στα Social Media, όπως και μένετε πάντοτε συντονισμένοι στο website και στα Social Media του Ολυμπιακού, για να βλέπετε πρώτοι τα νέα ερυθρόλευκα προϊόντα, να ενημερώνεστε σχετικά με προσφορές και εκπτώσεις, αλλά και να λαμβάνετε μέρος σε ακόμη περισσότερους διαγωνισμούς!

COMMENTS

WORDPRESS: 0