Χωρις τον Vaz ο ΟΦΗ στην Θεσσαλονίκη

HomeUncategorized

Χωρις τον Vaz ο ΟΦΗ στην Θεσσαλονίκη

Από τον Οφητζή Με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η, επί κρητικού εδάφους, προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του πρώτου αγώνα των pla

Τα παλικάρια του Νίκου Παπαδόπουλου, κράτησαν ψηλά τον ΟΦΗ και στο Αίγιο! (0-2)
Το παλέψαμε αλλά δεν τα καταφέραμε ΟΦΑΡΑ μου!!!
Κοινή ανακοίνωση ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Από τον Οφητζή

Με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η, επί κρητικού εδάφους, προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του πρώτου αγώνα των play offs με αντίπαλο τον Άρη (6/6, 21:30).

Ο Ricardo Vaz αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο κατά τη διάρκεια της χθεσινής (4/6) προπόνησης και τέθηκε εκτός αποστολής.

Οι Κοσμάς Τσιλιανίδης και Γιάννης Δερμιτζάκης δεν προπονήθηκαν, ενώ ο Felipe Souza ακολούθησε για μια ακόμα ημέρα ατομικό πρόγραμμα.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, άσκηση τεχνικης και ποδοβόλεϊ.

Στην 20μελή αποστολή που  ταξίδεψε το πρωί της Παρασκευής (5/6) από το Ηράκλειο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, συμπεριλήφθηκαν οι: Σωτηρίου, Whalley, Γιαννούλης, Νάστος, Κουτρουμπής, Βαφέας, Braun, Μαρινάκης, Κοροβέσης, Στάικος, Sakor, Victor, Neira, Mellado, Nabi, Νοικοκυράκης, Δεληγιαννίδης, Semedo, Μάνος, Figueiredo.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας πριν το ματς με τον Άρη, θα πραγματοποιηθεί στις 18:15 το απόγευμα της Παρασκευής (5/6) στη Θεσσαλονίκη.

COMMENTS

WORDPRESS: 0