Ανακοίνωση του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού

HomeUncategorized

Ανακοίνωση του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού

Από τον Κοκκινοφρουρό Ανακοίνωση του Συνδέσμου Βετεράνων του Ολυμπιακού για τη συμπλήρωση 10 χρόνων στην ομάδα του ηγέτη του συλλόγου, κ. Βαγγέλη Μαρ

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού ενόψει Μίλαν
Μάγκας Πειραιώτης Ολυμπιακός 2-0 τον ΠΑΟΚ και πήγε τελικό!!!!
Λεμονής: Με οδηγό όπως το παιχνίδι με την Γιουβέντους

Από τον Κοκκινοφρουρό

Ανακοίνωση του Συνδέσμου Βετεράνων του Ολυμπιακού για τη συμπλήρωση 10 χρόνων στην ομάδα του ηγέτη του συλλόγου, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Συμπληρώθηκαν 10 χρόνια από τη σπουδαία ημέρα που ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε την ηγεσία του Ολυμπιακού και η ημερομηνία αυτή αποτελεί μία από τις κορυφαίες στην ιστορία
του συλλόγου.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τον Ολυμπιακό το 2010 εν μέσω σοβαρών προβλημάτων,
αλλά με οργάνωση τάξη και σωστές κινήσεις τον οδήγησε άμεσα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της περιόδου 2010-11. Στα 10 αυτά χρόνια με ηγέτη τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο Ολυμπιακός κατέκτησε 8 πρωταθλήματα, 3 κύπελλα, είχε σημαντική πορεία στην Ευρώπη έχοντας σπουδαίους προπονητές και ποδοσφαιριστές στο δυναμικό του. Πολύ σημαντική επίσης η συμβολή του στην αναδιοργάνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού με τα δεκάδες τμήματα, που απέφερε πολλούς ευρωπαϊκούς και εγχώριους τίτλους στον σύλλογο καθώς και η συνεχής εξέλιξη των ακαδημιών του συλλόγου. Αξιομνημόνευτη και η κοινωνική του συνεισφορά, η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το όνομα του.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης όλα αυτά τα χρόνια στηρίζει τον Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους Συνδέσμους Βετεράνων Ποδοσφαιριστών της Ευρώπης.

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΕΔΡΕ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.

COMMENTS

WORDPRESS: 0