Πανηλειακός: Με ενίσχυση Κ. Ντάβαρη και νέα πρόσωπα στην “επόμενη μέρα”

HomeUncategorized

Πανηλειακός: Με ενίσχυση Κ. Ντάβαρη και νέα πρόσωπα στην “επόμενη μέρα”

Από το pameathlitika.gr Η προσεχής ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση που θα κάνει ο ΑΟ Πανηλειακός, προγραμματίζεται να είναι η έναρξη στο προσκήνιο

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 3-1!!!
Ανακοίνωση για τα εισιτήρια για τον αγώνα με την ΑΕΚ έβγαλε η ΠΑΕ Λάρισα
Λάρισα: Προπώληση εισιτηρίων για αγώνα με Παναιτωλικό.

Από το pameathlitika.gr

Η προσεχής ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση που θα κάνει ο ΑΟ Πανηλειακός, προγραμματίζεται να είναι η έναρξη στο προσκήνιο για κινήσεις που ανεπίσημα ως τώρα ήδη γίνονται το τελευταίο διάστημα.

Η πρόσκληση για τη Συνέλευση έχει διαμορφωθεί ως εξής:

“Καλούνται όλα τα μέλη του Α.Ο. Πανηλειακός στις 28 Ιουνίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 3.00 μ.μ., στο κτίριο της Π.Ε.Δ., στον Πύργο (πλησίον ΔΟΥ) για την ετήσια Συνέλευση της ομάδας με θέματα:
1) Οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της φετινής χρονιάς από την απερχόμενη Διοίκηση
2) Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.
Υποψηφιότητες για το Δ.Σ. θα γίνονται επίσης δεκτές μέχρι τις 26 Ιουνίου και οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι μέλη του Α.Ο. Πανηλειακός και τακτοποιημένοι οικονομικά.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6939 260900.
Εκ της Διοικήσεως”

– Στις γενικότερες εξελίξεις αυτό που υπάρχει ήδη ως δεδομένο είναι η πρόθεση του γνωστού παράγοντα και παλιότερου διοικητικού επικεφαλής της ομάδας, Κώστα Ντάβαρη να ενισχύσει τον Πανηλειακό σε αυτή την “επόμενη μέρα”. Η οποία θα βρει το σύλλογο στην Α1 τοπική Κατηγορία Ηλείας.

Ο Ντάβαρης έχει κάνει ήδη και αρκετές επαφές το τελευταίο διάστημα, και θεωρείται βέβαιο κατά τις ως τώρα πληροφορίες πως προχωράει στη δημιουργία διοικητικού συμβουλίου. Ενώ σαφώς σημαντικό θεωρείται πως συζητήσεις έχουν γίνει και για αγωνιστικά θέματα. Με πρόσωπα όπως, τον Σάκη Θεοδωρακόπουλο που προορίζεται για τεχνικός της νέας ομάδας, με συγκεκριμένο γυμναστή που επίσης έχει ήδη συζητηθεί, και άλλους όπως, ο Λάκης Αθανασόπουλος που του έχει γίνει κρούση για πόστο τεχνικού διευθυντή, ο Νίκος Τόλιας σε πιθανό πόστο γενικού αρχηγού, καθώς και τέσσερα-πέντε τουλάχιστον ακόμα πρόσωπα έχουν μετάσχει ως τώρα σε συζητήσεις για ανάληψη κάποιων θέσεων, είτε διοικητικών, είτε αγωνιστικών (κάποιοι εξ αυτών είχαν μετάσχει και στην προσπάθεια της απερχόμενης σεζόν).

Σύμφωνα με κάποιες πρόσθετες σχετικές πληροφορίες, μέχρι και κάποιοι παίκτες έχουν προσεγγιστεί ήδη, για να συμφωνήσουν και να μετάσχουν στην ομάδα της νέας σεζόν.

Σε κάθε περίπτωση, περισσότερα θα ξεκαθαρίσουν και θα φανούν το αμέσως προσεχές διάστημα, και κυρίως από τη Συνέλευση και μετά.

Πηγή: www.iliaoikonomia.gr

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0