Η (παραλίγο) απομυθοποίηση ενός πλατωνικού έρωτα!

HomeUncategorized

Η (παραλίγο) απομυθοποίηση ενός πλατωνικού έρωτα!

Γράφει ο Χρήστος Δαϊρετζής... ΠΑΟΚ και Αντελίνο Βιεϊρίνια, είναι μια αγάπη... ένας έρωτας πλατωνικός, με αμοιβαία προσφορά, σεβασμό και υποχωρή

Ο Ομπαφέμι άφησε την Γιουνάιντεντ εκτός τετράδας!
Νίκη Βόλου – Φωκικός 2-0
Στην Ελλάδα για Λογαριασμό του Ολυμπιακού ο Ποντένσε

Γράφει ο Χρήστος Δαϊρετζής…

ΠΑΟΚ και Αντελίνο Βιεϊρίνια, είναι μια αγάπη… ένας έρωτας πλατωνικός, με αμοιβαία προσφορά, σεβασμό και υποχωρήσεις. Ωστόσο, χθες, παραλίγο να έχουμε απομυθοποίηση αυτού του έρωτα. Ο ΠΑΟΚ, πρότεινε στον αρχηγό του επέκταση συμβολαίου για τουλάχιστον 20 ακόμη ημέρες. Η διαδικασία της συμφωνίας πέρασε από “σαράντα κύματα”, έως ότου παρέμβει ο Ιβάν Σαββίδης και επέλθει η συμφωνία.

Ας δούμε όμως πιο σφαιρικά την υπόθεση. Κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας, ειπώθηκαν και γράφτηκαν… “χίλια και ένα” πράγματα για τον πρωταθλητή Ευρώπης. Εκεί κατά την προσωπική μου άποψη, ξεκινά το πρόβλημα του ΠΑΟΚ. Πως μπορείς να κατακρίνεις και λίγο αργότερα, ο ίδιος να κάνεις στροφή 360 μοιρών για έναν ποδοσφαιριστή ορόσημο της ιστορίας της ομάδας; Οι ίδιοι οι οποίοι έβγαζαν κραυγές εναντίον του Βιεϊρίνια είναι αυτοί οι οποίοι λίγες ώρες μετά τον αποθέωναν, όταν φημολογήθηκε ότι τελικώς υπέγραψε δίχως όρους. Εσωστρέφεια, εγωισμοί και παρόμοια συναισθήματα δεν έχουν επωφελήσει κανέναν. Συνεπώς… το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο ίδιος ο ΠΑΟΚ!

Δεν πρέπει να λησμονούμε ότι είμαστε στον χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού. Ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής διαπραγματεύτηκε με έναν μεγάλο επιχειρηματία. Σε αυτές τις διαπραγματεύσεις -όσο και αν δεν ακούγεται όμορφο-, υπάρχει και το ενδεχόμενο της μη συμφωνίας.

Κλείνω με την εξής πρόταση: Ευτυχώς, για τον ΠΑΟΚ, δεν απομυθοποιήθηκε ένας τόσο σπουδαίος ποδοσφαιριστής, με τόσο κομβική συνεισφορά στις “χρυσές σελίδες” του συλλόγου, όπως τόσοι άλλοι.

ΥΓ: Θεωρώ τα παραπάνω θα ισχύσουν περίπου, εάν στο μέλλον αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Πάμπλο Γκαρσία.

COMMENTS

WORDPRESS: 0