Η ενδεδειγμένη λύση ακούει στο όνομα “Βλάνταν Ίβιτς!”

HomeSuper LeagueΠΑΟΚ

Η ενδεδειγμένη λύση ακούει στο όνομα “Βλάνταν Ίβιτς!”

  Γράφει ο Χρήστος Δαϊρετζής... Η Εποχή Όλαφ Ρέμπε στον ΠΑΟΚ είναι πλέον γεγονός. Ο Γερμανός Αθλητικός Διευθυντής έχει αναμφίβολα ένα ι

Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός 1-2 την ΑΕΚ!!!
Φήμες για Παράσχο στην Λαμία
Αρθροσκοπικός καθαρισμός στον Μυστακίδη, συντηρητική αγωγή στον Μολίνς

 

Γράφει ο Χρήστος Δαϊρετζής…

Η Εποχή Όλαφ Ρέμπε στον ΠΑΟΚ είναι πλέον γεγονός. Ο Γερμανός Αθλητικός Διευθυντής έχει αναμφίβολα ένα ιδιαιτέρως δύσκολο έργο στους “ασπρόμαυρους”.  Πρώτο και πιο καυτό θέμα, αυτό του ανθρώπου που θα ηγηθεί της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό, ότι ακόμη και την δική να κερδίσει ο ΠΑΟΚ στo CAS και του επιστραφούν οι 7 βαθμοί, δεν είναι σίγουρο ότι αυτός θα βρίσκεται στην δεύτερη θέση. Έστω και έτσι όμως, η θέση του Αμπέλ Φερέιρα είναι πάρα πολύ δύσκολη.

Προσωπική άποψη εκφράζω και θεωρώ πολλοί απ’ όσους διαβάζουν τούτα τα γεγραμμένα, θα συμφωνήσουν μαζί μου. Ο Αμπέλ Φερέιρα, έχει τελειώσει προ πολλού για τους Θεσσαλονικείς! Ακόμη και αν από τον επίσημο ΠΑΟΚ δεν προκύπτει κάτι τέτοιο. Παραδόξως, ο ίδιος κατάφερε(!), να θέσει τον εαυτό του εκτός ομάδας και να “πετάξει” στον “κάλαθο των αχρήστων” κάθε του άλλοθι -που δεν ήταν και λίγα-, με τους αψυχολόγητους χειρισμούς του καθ’ όλη την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Η ενδεδειγμένη λύση αυτή την στιγμή, κατ’ εμέ ακούει στο όνομα “Βλάνταν Ίβιτς”. Ο Σέρβος τεχνικός, προπόνησε τον ΠΑΟΚ στο παρελθόν από τις 9 Μαρτίου του 2016, έως το καλοκαίρι του 2017, με την πορεία του να κρίνεται άκρως επιτυχημένη, αφού κατέκτησε τον πρώτο τίτλο για τον σύλλογο έπειτα από 14(!) χρόνια. Έπειτα από δυο συνεχόμενα πρωταθλήματα, καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στο Ισραήλ για λογαριασμό της Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τους Ισραηλινούς να “στάζουν μέλι” για την παρουσία του. Πλέον, έχει αποχαιρετήσει τον σύλλογο, με ανεπίσημες πληροφορίες να αναφέρουν ότι μετακομίζει στην Θεσσαλονίκη -όχι για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, αλλά και όχι για λογαριασμό του ΠΑΟΚ παράλληλα-.

Στα δικά μου μάτια μοιάζει ως ο ιδανικός για να αναλάβει τον ΠΑΟΚ. Ακόμη και αν δεν αποχώρησε με τον πιο κομψό τρόπο.  Στον επαγγελματικό αθλητισμό αυτές οι παρεξηγήσεις ξεπερνιούνται εύκολα. Πρόκειται για έναν προπονητή, ο οποίος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, στην ψυχοσύνθεση του ΠΑΟΚ, τις ιδιαιτερότητες και όλα όσα πρέπει να είναι γνώστης κανείς έτσι ώστε να μπορεί να επιβιώσει στους “ασπρόμαυρους”.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0