Κυπελλούχος Κέρκυρας “ο αποκλεισμένος” ΑΟ Παξών!!!!

HomeUncategorized

Κυπελλούχος Κέρκυρας “ο αποκλεισμένος” ΑΟ Παξών!!!!

Από το pameathlitika.gr Η κλήρωση για την ανάδειξη του κυπελλούχου πραγματοποίησε η ΕΠΣ Κέρκυρας και η κληρωτίδα έβγαλε μια ομάδα η οποία είχε αποκ

Έκανε το 1-1 ο Χολαργός 88-72 την ΑΕΚ
Ο καιρός σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018
Διάγγελμα Μητσοτάκη: Από τις 6 το πρωί ισχύει απαγόρευση της κυκλοφορίας. 150 ευρώ το πρόστιμο

Από το pameathlitika.gr

Η κλήρωση για την ανάδειξη του κυπελλούχου πραγματοποίησε η ΕΠΣ Κέρκυρας και η κληρωτίδα έβγαλε μια ομάδα η οποία είχε αποκλειστεί στο Β΄γύρο από την ΑΕ Λευκίμμης!!! Όσο και αν αυτό φαίνεται να είναι αφύσικο και  όμως έγινε και η ομάδα που θα αγωνιστεί στο κύπελλο Ελλάδος θα είναι ο ΑΟ Παξών!!!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Κέρκυρας:

Σας γνωρίζουμε ότι μετά από σχετική συνεννόησή μας, πραγματοποιήσαμε κλήρωση μεταξύ των ενδιαφερόμενων σωματείων που συμμετείχαν στην ίδια προκριματική φάση του θεσμού. Στη διαδικασία αυτή κληρώθηκε το σωματείο της Α1 κατηγορίας της Ένωσής ΑΟ ΠΑΞΟΙ να μας εκπροσωπήσει στη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.»

Αναλυτικά και η ανακοίνωση του ΑΟ Παξών:

Η ομάδα μας συμμετείχε στην κλήρωση μεταξύ των ομάδων που συμμετείχαν στην δεύτερη φάση του Κυπέλλου 2019-2020 και κληρώθηκε να εκπροσωπήσει την Κέρκυρα στο Κύπελλο Ελλάδας της περιόδου 2020-2021.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 1
  • comment-avatar

    Από τους 4 φιναλίστ, δεν δήλωσε κανείς συμμετοχή στην κλήρωση. Στην προηγούμενη φάση (προημιτελικά) συμμετείχαν ομάδες που είναι αντίθετες με την διοίκηση της Ε.Π.Σ.Κέρκυρας και για το λόγω αυτό δεν τους κάλεσαν να συμμετέχουν στην κλήρωση, αλλά έκαναν κάλεσμα απευθείας στις ομάδες που έφτασαν στο Β’ γύρο, γνωρίζοντας ότι βρίσκονταν ομάδες, φίλα προσκείμενες στην διοίκηση. Εδώ στην Κέρκυρα ζούμε μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές. Ο συγκεκριμένος πρόεδρος (ΠΟΖΙΔΗΣ) για να στείλει δική του ομάδα στο θεσμό, θα καλούσε και ομάδες που είναι ανενεργές.