Δεν παίξαμε σαν Πανιώνιος και τώρα όλα θα κριθούν στις ” λεπτομέρειες “

HomeUncategorized

Δεν παίξαμε σαν Πανιώνιος και τώρα όλα θα κριθούν στις ” λεπτομέρειες “

Από τον Σταμάτη Β. Ο ενθουσιασμός μας, και η τρέλα μας για τον χθεσινό αγώνα έπεσαν στον κενό καθώς ο Πανιώνιος μας έχασε από τον καλύτερο Παναιτωλ

Νικήσαμε και προχωράμε ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ !!!
Τιμωρία σε Μασούντ και Οικονόμου από την ΠΑΕ Πανίωνιος
Ξεκινάει σήμερα η προπώληση των εισιτηρίων για τον πρώτο αγώνα του Ιστορικού το 2018 κόντρα στην Κέρκυρα

Από τον Σταμάτη Β.

Ο ενθουσιασμός μας, και η τρέλα μας για τον χθεσινό αγώνα έπεσαν στον κενό καθώς ο Πανιώνιος μας έχασε από τον καλύτερο Παναιτωλικό με 0-2 στην Νέα Σμύρνη.

Δεν μπήκε ποτέ στον αγώνα ο Πανιώνιος να παίξει τον τελικό παραμονής. Είχαμε άγχος, είχαν φόβο, δεν ξέρω τι είχαν πάντως ο χθεσινός Πανιώνιος ήταν ο Πανιώνιος που βλέπαμε όλη την χρονιά, ο κακός Πανιώνιος δηλαδή που τερμάτισε στην τελευταία θέση.

Δεν πρέπει να τα παρατήσουμε όμως καθώς έχουμε ακόμα έναν τελικό στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο και αυτός ο αγώνας καθόλου εύκολος δεν πρέπει να θεωρηθεί καθώς ο Ατρόμητος δεν θα θέλει να χάσει για πολλούς λόγους!!!

Να αναλύσω τον αγώνα δεν μπορώ αλήθεια μου είναι δύσκολο και για αυτό δεν έγραψα και χθες μετά την λήξη του αγώνα γιατί ίσως να έγραφα άλλα πράγματα και να ήταν εντελώς διαφορετικά από τα σημερινά καθώς σήμερα είμαι πιο ήρεμος σε αντίθεση με χθες που είχα ένταση.

Πρέπει να πάμε στο Περιστέρι και να παίξουν για την ιστορία μας για την βαριά μας φανέλα να ματώσουν και ότι βγει. Χθες απλά δεν παίξαμε. Δεν μπαίναμε στις φάσεις δυνατά, οι αντίπαλοι πήγαιναν πάντα εκείνοι στην μπάλα πρώτη και έβαζαν το πόδι τους στην φωτιά γιατί όντως αυτοί μπήκαν να πάρουν την νίκη εκτός έδρας στον τελικό των τελικών και τα κατάφεραν.

Ευθύνες δεν είναι ώρα να ρίξουμε σε κανέναν, στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Όπως είμαστε μαζί όταν νικάμε έτσι πρέπει να είμαστε και στις ήττες, στα δύσκολα δηλαδή.

Πάμε να ετοιμαστούμε για τον αγώνα τις τελευταίας αγωνιστικής των Play out και να παίξουμε για τον Πανιώνιο αγνοώντας όλα τα άλλα αποτελέσματα και όποιες τυχόν “συμμαχίες” αποτελεσμάτων. Μαθημένοι είμαστε από μαγειρέματα άλλωστε!!!

COMMENTS

WORDPRESS: 0