Οι νίκες μας ηττήθηκαν και οι ήττες μας νικάνε…

HomeUncategorized

Οι νίκες μας ηττήθηκαν και οι ήττες μας νικάνε…

Η πιο μαύρη σελίδα γράφτηκε σήμερα στην ιστορία του Πανιωνίου, λίγο πριν κλείσει τα 130 χρόνια ζωής.

Κοροπούλης ο νέος προπονητής του Πανιωνίου
Οδεύει προς Γ’ Εθνική ο Πανιώνιος!
Αποχωρεί από τον Πανιώνιο ο Λυμπεράκης!

Οι ποδοσφαιριστές του Λεωνίδα Βόκολου, δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο και ο Πανιώνιος τερματίζει τελευταίος, στο φετινό δύσκολο πρωτάθλημα.

Στο φετινό πρωτάθλημα, ξεκίνησαν όλα δύσκολα με το -6 να βαραίνει ανεπανόρθωτα τους κυάνερυθρους, τις λάθος επιλογές να παίζουν καθοριστικό ρόλο και τελικά την ίδια την μοίρα να τους κυνηγά με αρκετούς τραυματισμούς παικτών.

Δεν ξέρω τι θα γινόταν, αν την θέση του Παπαβασιλείου, έπαιρνε ο Βόκολος νωρίτερα. Με το δείγμα που είχαμε, ο Πανιώνιος αγωνιστικά στεκόταν πολύ καλύτερα.
Δεν ξέρω τι θα γινόταν, αν η ομάδα της Νέας Σμύρνης, δεν είχε τόσους τραυματισμούς. Στην αρχή της χρονιάς, δεν ήξεραν πώς θα τους χωρέσουν, στην πορεία δεν είχαν ποιόν να βάλουν.
Το σίγουρο είναι πως με υποθέσεις, δεν παίζεις ποδόσφαιρο…
Ο Πανιώνιος των εκατό προβλημάτων, οικονομικών και όχι μόνο, έχει ξεκάθαρα την εικόνα μιας άρρωστης ΠΑΕ που αργοπεθαίνει. Ήρθε η ώρα να κάνει απολογισμό και ταμείο…

Σίγουρα, έγινε μια υπερπροσπάθεια, δεν είναι εύκολα εγχείρημα αυτά τα προβλήματα. Σίγουρα, υπάρχουν λάθη και ευθύνες. Αν δεν τις κοιτάξουν κατάματα, δεν θα έρθει καμία αλλαγή.
Ψάχνοντας, το φως στο μαύρο, είναι η στιγμή να γίνει ένα ξεκαθάρισμα.
Ο Πανιώνιος σε όποια κατηγορία και να αγωνιστεί, θα είναι πάντα ο γίγαντας των 130 χρόνων, η σημαία της προσφυγιάς, το αίμα των προσφύγων, η κληρονομιά των παππούδων της Σμύρνης, το άρωμα της Μικράς Ασίας. Δεν αλλάζουν αυτά, δεν θα αλλάξουν ποτέ…

Σήμερα, γράφτηκε μια μαύρη σελίδα στην μακρά ιστορία του συλλόγου. Στο χέρι του είναι και στο χέρι του κόσμου που τον αγαπά και τον στηρίζει, η επόμενη σελίδα να είναι χρυσή. Κάθε πτώση είναι μια ευκαιρία για να πας πιο μακριά. Κάθε λάθος, μια εμπειρία που θα σε διδάξει τι μπορείς να κάνεις καλύτερα.
Οι Πανιώνιοι ξέρουν από δυσκολίες, ο Πανιώνιος πέρασε πολλές. Με αυτές γράφεται ή ιστορία…

COMMENTS

WORDPRESS: 0