Δημιουργία νέου οπαδικού συνδέσμου στην ΑΕΛ!

HomeUncategorized

Δημιουργία νέου οπαδικού συνδέσμου στην ΑΕΛ!

Υπάρχει ένας νέος σύνδεσμος φιλάθλων στην ΑΕΛ και ονομάζεται «ΘΥΡΑ 1»!

Ανακοίνωσε Μπάγιτς η ΑΕΛ!
Η Λαμία ανακοίνωσε φιλικά με ΑΕΛ και Ιωνικό!
Παρελθόν από την ΑΕΛ ο Ασούμπρε!

Ένας νέος οπαδικός σύνδεσμος δημιουργήθηκε στην Λάρισα, για την ομάδα της ΑΕΛ, η «ΘΥΡΑ 1».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Μετά από χρόνια ξεκινάει μια νέα προσπάθεια για δημιουργία ενός νέου οπαδικου πυρήνα της ΑΕΛ στην πόλη μας. Το όνομα του ΘΥΡΑ 1. Καλούμε όλους τους Λαρισαίους που θέλουν να στηρίξουν οπαδικά την ομάδα μας να στηρίξουν αυτή τη κίνηση αφήνοντας πίσω το παρελθόν και ξεκινώντας μια σοβαρή προσπάθεια για το καλό της ΑΕΛ μας.

Σε ένα σάπιο πρωτάθλημα όπου οι αγώνες στήνονται από τις διοικήσεις,τους προπονητές και τους παίχτες,σε ένα πρωτάθλημα όπου ομάδες αγοράζονται από άλλες ομάδες,σε ένα πρωτάθλημα όπου ο πρωταθλητής βγαίνει με βάση πόσες ομάδες του ανήκουν και είναι ταγμένες σε αυτόν,σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα αγωνίζεται η ΑΕΛ μας.Συμμαχίες όπου σκοπός τους είναι να εξυπηρετήσουν τα προσωπικά συμφέροντα των παραγόντων και να ελέγχουν πλήρως το ελληνικό ποδόσφαιρο.Αυτή είναι η Σουπερ Λιγκ.

Μια ομάδα που μεγαλούργησε στηριζόμενη στον κόσμο της και όχι με αφεντικά από τον Πειραιά,ο μεγαλομέτοχος της με την στήριξη της διοίκησης,τους παίχτες και τον προπονητή,έχει κλείσει τα πέταλα εδώ και δύο χρόνια και τα εκδοτήρια τον τελευταίο χρόνο έτσι ώστε ο απλός φίλαθλος,οπαδός να μην μπορεί να δει την ομάδα μας παρά μόνο μέσα από την τηλεόραση και φυσικά να μην ακούγονται τα συνθήματα κατά της διοίκησης για να μην χαλάσει την εικόνα της.

Ο κύριος υπεύθυνος ονομάζεται Αλέξης Κούγιας άλλα δεν είναι μόνο αυτός.Η διοίκηση,ο προπονητής και οι Λαρισαίοι παίχτες και αρχηγοί αυτής της ομάδας έχουνε ανάλογο μερίδιο ευθύνης για την ξεφτίλα που βιώνουμε όλοι τα τελευταία χρόνια.Και έχουνε μερίδιο ευθύνης επειδή με την στήριξη τους ο μεγαλομέτοχος μπορεί και δρα ανενόχλητος στην πορεία της ομάδος μας.Μια πορεία που είναι γραμμένη με βρώμικα παιχνίδια,κλειστά πέταλα,κλειστά εκδοτήρια,με παίχτες μισθοφόρους που αλλάζουνε κάθε χρονιά και πάνω απολα με ανθρώπους που βρίζουν και συκοφαντούν τους Λαρισαίους φιλάθλους και οπαδούς.

Βαγγέλη Μόρα επιχειρηματία,δημοτικέ σύμβουλε και αρχηγέ της ΑΕΛ δεν είχατε τα αρχίδια ούτε να έρθετε να χαιρετήσετε τους οπαδούς μας που κάνανε 1200 χιλιόμετρα καθημερινή στην Καλαμάτα,χάσατε 3-0 από ομάδα Γ’Εθνικής και ακούσατε τις εντολές από το αφεντικό σας.Στο 0-3 από την Λαμία μέσα στην Λάρισα όταν όλη η πόλη σας έλεγε στημένους εσύ τότε αποφάσισες να σηκώσεις την σημαία της καθαρότητας σου και να ανοίξεις διαλόγους με την κερκίδα. Ο αρχηγός της ΑΕΛ δεν ανοίγει διαλόγους με την κερκίδα όταν χάνει με 3 γκολ μέσα στην Λάρισα από την Λαμία, ο αρχηγός κατεβάζει το κεφάλι από την ντροπή του και βουλώνει το στόμα του.Πόσο μάλλον για σένα που είσαι Λαρισαίος και ξέρεις την ιστορία της ομάδας.Άλλα τι να περιμένουμε από παίχτες και διοικήσεις που μπροστά στο συμβόλαιο τους δεν υπολογίζουν τίποτα.Τους παίχτες μας δεν τους ενδιαφέρει αν το γήπεδο έχει κόσμο η όχι,δεν τους ενδιαφέρει αν η ομάδα παίρνει εντολές από παράγοντες άλλων ομάδων,το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να εισπράττουν το συμβόλαιο τους.
Νίκο Καρανίκα πρώην ποδοσφαιριστή των παγουράδων να πάρεις τον μπούλο και να πας σε άλλη ομάδα να εύχεσαι πρωτάθλημα των Βουλγάρων και να τους λες συγχαρητήρια.Στην ΑΕΛ μας δεν ανήκεις και θα προσπαθήσουμε να μην ξαναφορέσεις ποτέ αυτή την τιμημένη φανέλα.

Εσύ προπονητή διορισμένε του κοντού όπου επιλέγεις τις 11αδες και τα συστήματα με βάση τι έχει κανονίσει η διοίκηση με τα αφεντικά της από τον Πειραιά σήκω και φύγε από την ομάδα και πήγαινε αλλού να ψάξεις για δουλειά.Νομίζεις ότι η ΑΕΛ είναι ομάδα γειτονιάς. Ο χρόνος σου στην Λάρισα έχει τελειώσει.
Και φυσικά ο πρωτεργάτης και νούμερο 1 της διοίκησης Σωτήρης Μάρκου μαζί με το υπόλοιπο Δ.Σ που μπροστά σε μία εφήμερη δημοσιότητα το παίζουνε ΑΕΛάρες να ξέρετε ότι από εδώ και πέρα θα μας βρείτε μπροστά σας. Όχι μόνο επειδή είστε ανίκανοι να διοικείται την ΑΕΛ,αλλά κυρίως επειδή προσυπογράφετε και στηρίζετε τις ανακοινώσεις του κοντού οπου βρίζει,μηνύει και στοχοποιεί τους Λαρισαίους οπαδούς και φιλάθλους.
Η ΑΕΛ έχει ιστορία,έχει παρόν και σίγουρα έχει μέλλον.Το μέλλον της ομάδας που όλοι ονειρευόμαστε όμως δεν έχει σχέση με καμία παράγκα είτε από τον Πειραιά είτε από την Βουλγαρία .
Εμείς θα είμαστε απέναντι σε όλα αυτά τα καρκινώματα της ομάδας μας μέχρι να αποχωρήσει και ο τελευταίος τους.

Την ΑΕΛ του μέλλοντος θα την φτιάξουμε όλοι μαζί με πρώτους από όλους τους οπαδούς μας και την ΘΥΡΑ 1.Μέχρι να φύγει και ο τελευταίος τους και η ομάδα αλλάξει διοίκηση θα είμαστε απέναντι σας πιο καυλωμένοι από ποτέ ώστε να ξαναδούμε την ΑΕΛ που μας μάθανε οι πατεράδες μας, την ΑΕΛ που γνωρίσαμε από μικρά παιδιά.»

COMMENTS

WORDPRESS: 0