Μήνυση από τον Π.Δημητρίου της ΕΠΟ – Καταγγέλλει απειλές από Καραπαπά

HomeUncategorized

Μήνυση από τον Π.Δημητρίου της ΕΠΟ – Καταγγέλλει απειλές από Καραπαπά

Ο Παναγιώτης Δημητρίου της ΕΠΟ φέρεται να κατέθεσε μήνυση κατά του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού Κώστα Καραπαπά μετά από τηλεφώνημα του δεύτερου χθες το βράδυ.

Η Αunt Nena είναι εδώ και προτείνει!!!
Περίπατο η ΑΕΚ 0-4 τον ΠΑΣ Γιάννινα
Οικογενειακό διπλό στον Αστέρα Τρίπολης

Όπως αποκαλύπτει το sdna.gr o Κώστας Καραπαπάς τηλεφώνησε στον Παναγιωτη Δημητρίου, ο οποίος είναι μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ και πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων και αυτός που εισηγήθηκε την αναβολή του τελικού. Όπως καταγγέλει ο κύριος Δημητρίου στη μήνυση που κατέθεσε αργά χθες βράδυ στο Αστυνομικό Τμήμα, στις 23:07 της Δευτέρας (20/07) δέχθηκε τηλεφώνημα από τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, και μετά από έναν σύντομο διάλογο στον οποίο ο δεύτερος εξέφραζε έντονα παράπονα για την αναβολή του τελικού, κατέληξε με την απειλή που καταγράφεται και στη μήνυση: «Ξεβράκωμα που θέλετε έξω από τα σπίτια σας»…

Αμέσως μετά ο κ. Δημητρίου κατέφυγε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε όλα τα στοιχεία από τον αριθμό τηλεφώνου και την απειλή που δέχθηκε από τον Κ.Καραπαπά, προκειμένου να ενημερωθούν οι αρμόδιες αρχές και να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα.

Πηγή: sdna.gr

COMMENTS

WORDPRESS: 0