Ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ ίδρυσε ποδοσφαιρική ομάδα με ακρωτηριασμένους αθλητές!

HomeUncategorized

Ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ ίδρυσε ποδοσφαιρική ομάδα με ακρωτηριασμένους αθλητές!

Σπουδαία κίνηση από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, καθώς στα τμήματα ΑμεΑ θα συμπεριλαμβάνεται πλέον και ομάδα ποδοσφαίρου με ακρωτηριασμένους αθλητές.

«Κατά 90% μένει στην Μπαρτσελόνα ο Μέσι»
Κούνια και Ματέους στη Ζάκυνθο
Ατρόμητος:Χειρουργήθηκε ο Μούγιακιτς

Ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια έχει ιδρύσει τμήματα ΑμεΑ για πολλά αθλήματα, όπως μπάσκετ, πινγκ πονγκ, σκοποβολή κτλ. Πλέον, στα τμήματα αυτά θα συμπεριλαμβάνεται και ομάδα ποδοσφαίρου η οποία θα αποτελείται από ακρωτηριασμένους αθλητές. Αν μη τι άλλο, μία σπουδαία κίνηση που αξίζει συγχαρητήρια.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Παναθηναϊκού ΑμεΑ:

Ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ τηρώντας την υπόσχεση που έθεσε εξαρχής για την καλλιέργεια και νέων αθλημάτων στη χώρα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη δημιουργία ποδοσφαιρικής ομάδας με ακρωτηριασμένους αθλητές και τη συμμετοχή της στο πρώτο αναπτυξιακό πρωτάθλημα.
Πρόκειται για ένα άκρως εντυπωσιακό άθλημα, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της FIFA καλλιεργώντας αντίστοιχα όλες τις γνωστές διεθνείς συλλογικές διοργανώσεις όπως το… Champions League για αθλητές με ακρωτηριασμό.
Το προσεχές διάστημα θα ανακοινωθούν οι όροι συμμετοχής που προβλέπεται κάποιος αθλητής ΑμεΑ να διαθέτει ώστε να συμμετάσχει στο ποδοσφαιρικό μας τμήμα.

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0