Νούνο Εσπίριτο: «Υπερήφανος ό,τι κι αν γίνει»

HomeUncategorized

Νούνο Εσπίριτο: «Υπερήφανος ό,τι κι αν γίνει»

Ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στο κρίσιμο παιχνίδι που ακολουθεί με την Τσέλσι,,ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο,είναι ήδη υπερήφανος για τις προσπάθειες των παικτών του.

H ανασκόπηση της «αυλαίας» στην Αγγλία
Επίσημo!! Mεταγραφή του Κας στην Άστον Βίλα με 17 εκατομμύρια!!
Δανεικός ο Ojo στην Κάρντιφ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι ήδη περήφανος για την σεζόν μας. Είμαι πολύ περήφανος γιατί έχουμε ξεπεράσει τους βαθμούς που πετύχαμε την περασμένη σεζόν. Αυτό από μόνο του είναι μια μεγάλη επιτυχία όσον αφορά την αφοσίωση, από την άποψη ότι πιστεύεις ότι μπορείς να βελτιωθείς, αρκεί να δουλέψεις. Είμαι ήδη υπερήφανος. Το πραγματικό σημάδι επιτυχίας είναι ότι καταφέραμε να βελτιωθούμε και να αναπτυχθούμε με την ίδια ομάδα παικτών. Είναι βασικά η ίδια ομάδα και οι παίκτες έχουν βελτιωθεί ξεχωριστά και ως ομάδα. Αυτό με κάνει πιο ευτυχισμένο από οτιδήποτε άλλο, ότι έχουμε εξελιχθεί και βρήκαμε λύσεις, νέα πράγματα και βελτιωθήκαμε. Αυτή είναι η μεγαλύτερη μας νίκη.  Είμαι ευχαριστημένος με το πώς έχει προχωρήσει η σεζόν. Είμαι ευχαριστημένος με την ανάπτυξη της ομάδας, τη βελτίωση των παικτών. Υπήρξαν πάνω-κάτω, αλλά είναι πάντα έτσι. Νομίζω ότι είχαμε καλές στιγμές, μερικές όχι τόσο καλές στιγμές, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο, είμαστε πάντα σε θέση να ανακάμψουμε και να αντιδράσουμε από μια κατάσταση όπου δεν είχαμε τόσο καλή απόδοση. Αυτή είναι η ανάπτυξη της ομάδας, συνειδητοποιώντας ότι πρέπει πάντα να αντιδρούμε» και συμπλήρωσε:

«Είμαι υπερήφανος για το πώς καταφέραμε να λειτουργήσουμε ως ομάδα. Ο τρόπος για μένα είναι τα πάντα. Πώς λειτουργείς, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που έχεις, ο τρόπος είναι αυτό που είναι σημαντικό. Θα είμαι υπερήφανος ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα με την Τσέλσι. Υπερήφανος και πραγματικά ευγνώμων για τη δουλειά  όλων. Μπόρεσαν να ξαναρχίσουν μετά από μια τρομερή πανδημία».

COMMENTS

WORDPRESS: 0