Δύο κρούσματα κορονοϊού στην Προοδευτική

HomeUncategorized

Δύο κρούσματα κορονοϊού στην Προοδευτική

Όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση της η Προοδευτική, μέλη της ομάδας βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Κέρκυρα – Απόλλωνας 2-0
«Πέταξε» ο Βόλος στο Περιστέρι!
Το ελαφονησι δίπλα στόν Πλατανιά

Τις προπονήσεις για μία βδομάδα σταματάει η Προοδευτική καθώς όπως ενημέρωσαν οι… βυσσινί σε τεστ που έγινα βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό δύο μέλη της ομάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Με αίσθημα ευθύνης, με ψυχραιμία και φυσικά με απόλυτη ασφάλεια ανακοινώνουμε την παύση των προπονήσεων της ομάδας μας για 7 μέρες καθώς μετά από έλεγχο υπάρχουν 2 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα μας, μετά την επίσκεψη του ΕΟΔΥ που έκανε και τον επίσημο έλεγχο, μετά από τον έλεγχο που έκανε και η ίδια η ομάδα μας αρχικά ή όποια έχει πάρει από την πρώτη μέρα όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που χρειάζονται βρέθηκαν κ τα 2 κρούσματα πλέον επίσημα.

Η ομάδα μας με υπευθυνότητα ενημέρωσε άμεσα την ΕΠΟ, τις αρμόδιες αρχές, τον Δήμο Νίκαιας και Δήμο Κορυδαλλού και έχει εξασφαλίσει ότι χρειάζεται για την ασφάλεια όλων των ποδοσφαιριστών, προπονητών κ όλων των ανθρώπων της ομάδας και πλέον μετά την επίσημη εισήγηση του ΕΟΔΥ η ομάδα μπαίνει σε καραντίνα 7 ημερών για την απόλυτη ασφάλεια όλων. Επίσης μετά από αυτή την εξέλιξη ακυρώνεται το πρώτο φιλικό με την ομάδα του Ατρόμητου Χιλιομοδίου την Τετάρτη 12 Αυγούστου.

Δεν χρειάζεται κανένας πανικός με ηρεμία και προσοχή θα ξεπεραστεί και θα επιστρέψει η ομάδα μας κανονικά στο γήπεδο. Περαστικά και στα 2 παιδιά. Προσέχουμε την προσωπική μας υγιεινή, τηρούμε τους κανόνες και όλα θα πάνε καλά».

COMMENTS

WORDPRESS: 0