Πέρεθ: «Κόλλησα κορονοϊό επειδή…»

HomeUncategorized

Πέρεθ: «Κόλλησα κορονοϊό επειδή…»

Ο Σέρχιο Πέρεθ θεωρεί ότι πήρε όλα τα μέτρα που μπορούσε προκειμένου να μην κολλήσει τον ιό Covid-19, όμως όπως υποστήριξε ήταν άτυχος.

Formula 1: Ολοκλήρωση δοκιμών με κυριαρχία της Mercedes
Από το 2021 στην Άστον Μάρτιν ο Φέτελ
Χάμιλτον: «Η Formula 1 βάζει σε κίνδυνο τους οδηγούς»

Ο Σέρχιο Πέρεθ, ήταν το πρώτο κρούσμα οδηγού που νόσησε απο Covid-19. Για δύο Γκραν Πρι ήταν εκτός και τη θέση του στη Racing Point την πήρε προσωρινά ο Νίκο Χούλκενμπεργκ. Τώρα, ανακοινώθηκε ότι σε νέο τεστ που του έγινε, ήταν αρνητικός, οπότε θα αγωνιστεί κανονικά στην Ισπανία.

«Έχω φτιάξει ένα βίντεο, για όλα όσα έκανα μετά την Ουγγαρία. Κάθε μέρος που επισκέφθηκα, όλα τα σημεία που πήγα, ο,τι μπορείτε να φανταστείτε. Όλα έγιναν με τρομερές προφυλάξεις. Έκανα τα πάντα για να μην κολλήσω, πήρα όλα τα μέτρα. Ήξερα πολύ καλά τι συμβαίνει. Θεωρώ ότι κόλλησα επειδή απλώς ήμουν άτυχος. Δεν έκανα τίποτα διαφορετικό από όλους τους υπόλοιπους οδηγούς. Ήμουν ο μόνος άτυχος που κόλλησε. Δεν μπορώ να αποδώσω πουθενά ευθύνη, κανείς δεν φταίει, απλά ήμουν ο άτυχος της υπόθεσης» είπε ο Σέρχιο Πέρεθ.

Μετά, σχολίασε τις φήμες που τον θέλουν να έκανε διάφορες συναντήσεις με χορηγούς του και οπαδούς του στο Μεξικό. «Οι φήμες αυτές δείχνουν άτομα χωρίς επαγγελματισμό. Είναι τεράστιο ψέμα. Πήγα στο Μεξικό για δύο ημέρες για να δω τη μητέρα μου με όλα τα μέτρα που μπορούσα να πάρω. Τα πρόσεξα όλα. Ακολούθησα κάθε οδηγία. Όταν ήμουν σε καραντίνα είδα πολλά, είδα ανθρώπους να βγάζουν σέλφι μεταξύ τους και πολλά ακόμη. Πολλοί εδώ στη Formula 1 θεωρούν ότι είναι αλεξίσφαιροι από τον κορονοϊό. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Είμαστε όλοι πολύ ευάλωτοι σε αυτό. Πρέπει να το προσέξουμε. Πήρα όλα τα μέτρα, δεν έκανα τίποτα διαφορετικό από τους άλλους, απλά έτυχε σε εμένα» ήταν τα λόγια του Σέρχιο Πέρεθ.

COMMENTS

WORDPRESS: 0