«Προβάδισμα για Ετσεμπαρία ο Παναθηναϊκός»

HomeUncategorized

«Προβάδισμα για Ετσεμπαρία ο Παναθηναϊκός»

Δημοσιεύματα από την Ισπανία αναφέρουν ότι ο Μπενιάτ θα αποφασίσει για το μέλλον του στο τέλος της εβδομάδας, με τον Παναθηναϊκό να είναι αυτή την στιγμή φαβορί.

Η νέα φανέλα του Παναθηναϊκού!!
“Αρνητικοί στον κορωνοϊο οι παίκτες του Παναθηναϊκού”
Στρέφεται σε Κονέ ο Παναθηναϊκός

Πιο συγκεκριμένα, η ισπανική ιστοσελίδα «todofichajes» τονίζει ότι ο Μπενιάτ θα πάρει την απόφαση του για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στο τέλος της εβδομάδας και αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί αυτή την στιγμή για να τον αποκτήσει!

Η ιστοσελίδα γράφει χαρακτηριστικά: «Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είναι ο επόμενος προορισμός για τον Μπενιάτ Ετσεμπαρία, έναν ποδοσφαιριστή που ενεργεί ήδη ως ελεύθερος μετά τη λήξη του συμβολαίου του αυτό το καλοκαίρι με την Αθλέτικ.

Ο σύλλογος των Αθηνών, ο οποίος έχει τον Ντάνι Πογιάτος ως νέο προπονητή, προσπαθεί να αποκτήσει τον Ισπανό μέσο, ​​που θα μπορούσε να μεταδώσει όλη του την εμπειρία για να βοηθήσει την πράσινη ομάδα να ανακτήσει την ηγεμονία του παρελθόντος της.
Με προσφορές από την Κύπρο και την Τουρκία, ο Μπενιάτ σκοπεύει να αποφασίσει για τη νέα του ομάδα αργότερα αυτήν την εβδομάδα, αλλά φαίνεται ότι η πρόταση του Παναθηναϊκού είναι στην pole».

COMMENTS

WORDPRESS: 0