Σε κυκλοφορία οι κάρτες ενίσχυσης του Πανθρακικού

HomeΠοδόσφαιρoUncategorized

Σε κυκλοφορία οι κάρτες ενίσχυσης του Πανθρακικού

Ο Πανθρακικός εξέδωσε ανακοίνωση για τις κάρτες ενίσχυσης της ομάδας.

Ο Ζιώγας ανανέωσε στον πάγκο του ΑΟ Αρσακείου
Ο Τσιάρας στον ΑΟ Σελλάνων
Ο Κίτσας στην Αναγέννηση Κολινδρού

«Ο Πανθρακικός διαχρονικά προβάλει την Κομοτηνή σε όλο το πανελλήνιο με αποκορύφωμα την δεκαετία 2006-2016.

 

Από το 2018 γίνεται μια νέα προσπάθεια με όπλο την αγάπη του κόσμου, τις εγκαταστάσεις του συλλόγου και την τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί από τα χρόνια της Superleague ωστε να φτάσει ξανά η ομάδα στις Εθνικές κατηγορίες.

 

Φέτος παρότι η κατάσταση είναι αβέβαιη, οι άνθρωποι του συλλόγου της Κομοτηνής κατέβαλαν  μεγάλη προσπάθεια δημιουργώντας ένα ρόστερ που θα ακολουθήσει πρωταγωνιστική πορεία στις 3 διοργανώσεις που θα συμμετέχει.

 

Μάλιστα το ρόστερ απαρτίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό από Κομοτηναίους αθλητές δημιουργώντας έναν κορμό πάνω στον οποίο έχει στηθεί ένα project 3ετίας εντός και εκτός γηπέδου, με απώτερο στόχο την επιστροφή της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες.

 

Για τον λόγο αυτό η διοίκηση του Πανθρακικού, καλεί τον κόσμο της Κομοτηνής, να στηρίξει την φετινή προσπάθεια πιο πολύ από ποτέ ώστε να μπορέσει να φτάσει ξανά την ομάδα ψηλά.

 

Καλεί όλον τον κόσμο της πόλης, της Ροδόπης και σε όλο το πανελλήνιο που αγαπάει τον Πανθρακικό και θέλει να τον δει ψηλά ξανά να προμηθευτούν κάρτες ενίσχυσης για την σεζόν 2020/21.

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας για τις κάρτες ενίσχυσης:

 

Μπάμπης Σακάρης (6906777887)

 

Γιώτης Ξενοδοχίδης (6973390995)»

COMMENTS

WORDPRESS: 0