Νέα ιδιοκτησία αποκτάει η Δόξα Δράμας

HomeUncategorized

Νέα ιδιοκτησία αποκτάει η Δόξα Δράμας

Στα «χέρια» κυπριακής εταιρείας περνάει η ομάδα της Δόξας.

Ο Fernando Emanuel Ibanez στη Δόξα Δράμας
Επίσημο: Στην Δόξα Δράμας ο Μαυρίας!
Πετράκης: «Πλήρωσα το λάθος μου, δεν αγοράζω την Δόξα Δράμας»

 

Η διοίκηση της ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει ότι μετά από τις συζητήσεις των τελευταίων εβδομάδων, επήλθε τελική συμφωνία, για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΠΑΕ, με την κυπριακή εταιρεία «Potemkin Consulting Ltd», συμφερόντων του  κ. Χαράλαμπου Πάτση.

 

Ο κ. Πάτσης δραστηριοποιείται μέσω των εταιρειών του στις επενδύσεις κεφαλαίων, σε εταιρικές συμμετοχές στον τομέα της υγείας, αγοραπωλησίες ακινήτων αλλά και στην τουριστική βιομηχανία.

 

Παρόλο που η διαδικασία αυτή βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, ο κ. Πάτσης με τους εδώ συνεργάτες του έχουν ήδη σιγά-σιγά αρχίσει να αναλαμβάνουν τις καθημερινές δραστηριότητες της ΠΑΕ, τόσο στο διοικητικό, αλλά και στο αγωνιστικό κομμάτι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

 

«H άφιξη του κ. Πάτση στην πόλη μας θα γίνει μόλις ολοκληρωθεί και επίσημα η διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών στην «Potemkin Consulting Ltd». Ο κ. Πάτσης θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση των φίλων και υποστηρικτών της ομάδας μας, όπου θα παρουσιάσει μαζί με τους συνεργάτες του την επόμενη μέρα στα διοικητικά της ιστορικής μας ομάδας και το όραμά του όσον αφορά στο ποδοσφαιρικό μέλλον της αγαπημένης μας Δόξας.», αναφέρουν οι ιθύνοντες της Δόξας.

COMMENTS

WORDPRESS: 0