Μεγάλο χάσμα ανάμεσα σε ΑΕΚ και Γαλανόπουλο!

HomeUncategorized

Μεγάλο χάσμα ανάμεσα σε ΑΕΚ και Γαλανόπουλο!

Την επιστροφή του Κώστα Γαλανόπουλου περιμένει ο Ιταλός προπονητής της ΑΕΚ Μάσιμο Καρέρα, παρόλο που δεν γνωρίζει αν μπορεί να τον υπολογίζει. Η πρόταση που αρνήθηκε στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Covid-19: Με Μπίσεσβαρ η προπόνηση του ΠΑΟΚ, αρνητικό το τεστ του Ολλανδού!
Ατρόμητος: Διπλός «πονοκέφαλος» απέναντι στον ΟΦΗ
Άρης: Εισιτήρια διαρκείας μέχρι την Παρασκευή (11/9) !!

Πριν από λίγο καιρό, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ευρισκόμενος στο προπονητικό κέντρο της Ένωσης, ζήτησε από τον Κώστα Γαλανόπουλο να μίλησουν. Ο λόγος ήταν το συμβόλαιο του 22χρονου ποδοσφαιριστή το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι το 2021.

Στη συζήτηση που είχαν οι δύο άνδρες, παρουσία βέβαια και άλλων στελεχών τις ΠΑΕ, προτάθηκε στον Γαλανόπουλο η επέκταση της συνεργασίας τους για 3 χρόνια, αντί του ποσού των 140 χιλιάδων ευρώ για τον πρώτο χρόνο, 180.000 για τον δεύτερο χρόνο και 220.000 για τον τρίτο χρόνο, δηλαδή συνολικές απολάβες ύψους 540 χιλιάδων ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από την πλευρά του Γαλανόπουλου κι έκτοτε η ΑΕΚ αρκετές φορές, προσπάθησε να αλλάξει γνώμη στον 22χρονο διεθνή μέσο, λέγοντας του πως το συμβόλαιο είναι εκεί και όποτε θέλει μπορεί να το υπογράψει.

Ωστόσο, ο Γαλανόπουλος ούτε καν που το σκέφτεται να μείνει με αυτά τα χρήματα στην ΑΕΚ. Η απόσταση στο οικονομικό ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι μεγάλη και προς το παρών ούτε η πλευρά του παίκτη φαίνεται διατεθειμένη να μειώσει τις απαιτήσεις της, ούτε η πλευρά τις ΑΕΚ να αυξήσει την προσφορά και έτσι είναι δύσκολο έως απίθανο να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές με αυτά τα δεδομένα.

Η συνέχεια αυτής της ιστορίας ήταν το κάλεσμα του Μάσιμο Καρέρα στον ποδοσφαιριστή για να συζητήσουν το θέμα. Ο διεθνής μέσος, είπε στον Ιταλό τεχνικό πως είναι 100% έτοιμος να αγωνιστεί και ότι έχει ξεπεράσει το θέμα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Από την πλευρά του ο Καρέρα, είπε στο νεαρό μέσο πως θα ήταν καλό να έχει λυθεί όποιο θέμα υπάρχει ως προς το συμβόλαιο του πριν την έναρξη της σεζόν, ώστε να μπορεί να τον υπολογίζει δίχως να υπάρχουν εμπόδια.

Το συμπέρασμα λοιπόν από όλη αυτή την ιστορία, είναι πως ο διεθνής μέσος μέχρι να βρεθεί λύση με το συμβόλαιο του βρίσκεται σε μία αμφιλεγόμενη κατάσταση. Να σας υπενθυμίσουμε, ότι το 2018, εκτός πλάνων είχαν τεθεί από την διοίκηση της ομάδας οι Σιμόες, Λαμπρόπουλος και Μπακασέτας , οι οποίοι δεν είχαν υπογράψει την ανανέωση των συμβολαίων τους.

Επιμέλεια: Νικήτας Λαμπρόπουλος

COMMENTS

WORDPRESS: 0