«Παναθηναϊκός TV»: Περνάει στο επόμενο βήμα!

HomeUncategorized

«Παναθηναϊκός TV»: Περνάει στο επόμενο βήμα!

Για πρώτη φορά θα εφαρμοστεί το σύστημα pay per view στο «paotv.gr» στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Λαμία, το Σάββατο (29/8) στις 6:30 το απόγευμα , με τη συμβολική χρέωση των 0,10 ευρώ!

Μεταγραφές φουλ ο Απόλλων Σμύρνης, ανακοίνωσε 5 ποδοσφαιριστές!!!
Κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας του Βόλου
Επίσημο: Φόλαντ με Μονακό μέχρι το 2024!

Όπως έγινε σήμερα γνωστό, μέσω του «Παναθηναϊκός TV» οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το αυριανό φιλικό της αγαπημένης τους ομάδας με αντίπαλο τη Λαμία στη συμβολική τιμή των 0,10 ευρώ.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός δίνει το Σάββατο 29 Αυγούστου στις 18:30 το τρίτο κατά σειρά φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο τη Λαμία στο «Γ. Καλαφάτης». Ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί από το «Παναθηναϊκός TV» μέσα από το paotv.gr, με τηλεοπτική αναμετάδοση από το CosmoteSport 1.

Πλέον το «Παναθηναϊκός TV» περνάει στην επόμενη φάση του. Προκειμένου να εξοικειωθούν οι φίλαθλοι με το σύστημα χρέωσης pay per view, το φιλικό παιχνίδι με τη Λαμία θα έχει συμβολική χρέωση 0,10 ευρώ στους χρήστες του paotv.gr. Πιο συγκεκριμένα πατώντας εδώ μπαίνετε στη σελίδα όπου συμπληρώνετε τα απαραίτητα στοιχεία και μέσω της Viva κάνετε την πληρωμή των 0,10 ευρώ. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να κάνετε τη διαδικασία και στη συνέχεια όταν φτάσει η στιγμή που θέλετε να παρακολουθήσετε τη μετάδοση του αγώνα, συνδέεστε στο paotv.gr και πλέον βλέπετε το παιχνίδι».

COMMENTS

WORDPRESS: 0