Νίκη Βόλου:  Έναρξη προπονήσεων για τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου – Πρόγραμμα

HomeΑκαδημίες

Νίκη Βόλου: Έναρξη προπονήσεων για τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου – Πρόγραμμα

Από τον Σταμάτη Β. Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη των προπονήσεων των ακαδ

ΠΑΕ Εργοτέλης: “Κουράγιο και δύναμη…”
Μας χαλάρωσε…μετά από πολύ γυμναστική η Λίλιαν Βτυρινα…
Βερολίνο 2018: Η χώρα μας στην 4η θέση του πίνακα μεταλλίων

Από τον Σταμάτη Β.

Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη των προπονήσεων των ακαδημιών ποδοσφαίρου της ομάδας μας την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στις ώρες και στα ηλικιακά τμήματα που αναγράφονται στο παρακάτω εβδομαδιαίο πρόγραμμα που έγκαιρα αναρτήθηκε για τον σωστό προγραμματισμό σχετικά με τις εκπαιδευτικές ή άλλες υποχρεώσεις των παιδιών που ανήκουν στην οικογένεια της Νίκης Βόλου 1924.

Οι έμπειροι και καταξιωμένοι προπονητές κ.κ. Παρασκευαίδης Γιώργος,Σκουφογιάννης Νίκος,Κοντοβάς Χρήστος,και Κατσαμόρας Θεόδωρος περιμένουν όλα τα παιδιά της Μαγνησίας που ενδιαφέρονται να έρθουν να προπονηθούν για 2-3 μέρες και κατόπιν αν θέλουν να εγγραφούν στην ομάδα μας.

Ο αντιπρόεδρος της ερασιτεχνικής Νίκης και έφορος της ΔΕ ποδοσφαίρου κ. Σουγγαρης Άκης θα είναι διοικητικά υπεύθυνος των ακαδημιών και την επόμενη χρονιά, ενώ αγωνιστικά επικεφαλής θα είναι ο αρχιπροπονητής μας κ.Fangio Buyse.

Τα γραφεία των ακαδημιών στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς στην οδό Μαιάνδρου 14 είναι ανοιχτά από Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00-14:00 & 17:15-20:15 για τις εγγραφές στην γραμματεία των ακαδημιών ποδοσφαίρου και την κα.Βούλα Τσιάνου και τον υπεύθυνο ακαδημιών κ.Σάββα Παυλίδη.

Αναλυτικά πληροφορίες για τις εγγραφές και το πρόγραμμα :

Εγγραφή: 25 ευρώ

(Στην τιμή της εγγραφής συμπεριλαμβάνεται και πλήρης στολή για όλα τα παιδιά.)

Η μηνιαία συνδρομή ορίστηκε στα 27€( με τον μήνα Σεπτέμβριο να είναι στα 20€)

Έναρξη : Από Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018 τις παρακάτω ημέρες και ώρες βάση της ηλικίας των παιδιών

COMMENTS

WORDPRESS: 0