HomeSuper League 1Συνεντεύξεις

Χρήστος Κουτρόπουλος ένας πιστός στρατιώτης του Πανιωνίου αποκλειστικά στο Πάμε Αθλητικά!!!

Από τον Πανιωπανθηρώνιο Το Πάμε Αθλητικά έχει την τιμή να φιλοξενεί τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου τον στρατιώτη τον πιστό και πολύ καλό

Όλοι γήπεδο στην ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ μας!!!!!!
Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ σχετικά με την αδειοδότηση
Η φωνάρα, πανέμορφη Κερκυραία Κατερίνα Ασπιώτη αποκλειστικά στο Πάμε Αθλητικά

Από τον Πανιωπανθηρώνιο

imagesΤο Πάμε Αθλητικά έχει την τιμή να φιλοξενεί τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου τον στρατιώτη τον πιστό και πολύ καλό μου φίλο τον Χρήστο Κουτρόπουλο.

Pameathlitika: Χρήστο καλησπέρα και σε ευχαριστούμε θερμά που δέχτηκες την πρόταση μας να μας δώσεις συνέντευξη σε ένα site που δεν  είμαστε δημοσιογράφοι και όλα για εμάς είναι πιο  δύσκολα.

 Κουτρόπουλος : Εγώ ευχαριστώ το site σας για την τιμή που μου έκανε να μιλήσω για την Ιστορικότερη ομάδα της Ελλάδας τον Πανιώνιο

Pameathlitika: Χρήστο έχεις ζήσει ιστορικές στιγμές με τον Πανιώνιο. Όμως έζησες και δύσκολες στιγμές όπως τα μπαράζ του 82′-83′  και 83′-84′. Δυστυχώς και τον υποβιβασμό στην β’ εθνική το 92′. Επηρεάστηκες καθόλου από τις καταστάσεις?

%ce%b9%ce%bc%ce%b1%ce%b3%ce%b5%cf%83%cf%83 Κουτρόπουλος : Ήταν όντως δύσκολα τα χρόνια εκείνα αλλά πίστεψε με ήταν τόσο ωραίο το κλίμα στην ομάδα που παρ όλο που παίζαμε μπαράζ είχαμε την σιγουριά ότι θα τα καταφέρουμε. Και τα αποτελέσματα μας δικαίωσαν. Ήταν από τις ωραιότερες εμπειρίες της ζωής μου. Όταν υποβιβαστήκαμε στην β εθνική ήταν ότι χειρότερο στην καριέρα μου. Αν και δεν ήταν μόνο στο χέρι μας. Έβαλαν και άλλοι το χεράκι τους για να πέσουμε. Αλλά η αγάπη και το πείσμα μας, μας έκανε ακόμα πιο δυνατούς και αμέσως ανεβάσαμε την ομάδα.

Pameathlitika: Γιατί έμεινες στον Πανιώνιο? Τι σε κράτησε?

Κουτρόπουλος : Το τι με έκανε να μείνω στον Πανιώνιο; Αυτή είναι η πιο εύκολη απάντηση. Γεννήθηκα μεγάλωσα και θα πεθάνω Πανιώνιος. Τίποτε άλλο. Αυτό με κράτησε στην ομάδα.
 Pameathlitika: Ο Πανιώνιος σε τέτοιες στιγμές ζει πυκνά συχνά. Τι έχεις να πεις στους ποδοσφαιριστές όταν βιώνουν συγκυρίες σαν αυτές?

Κουτρόπουλος : Στην ερώτηση τι έχω να πω στα παιδιά; Πάνω από όλα πρέπει να αγαπήσουν τον σύλλογο και να αγαπούν αυτό που κάνουν. Δύσκολο πράγμα στην εποχή που ζούμε αλλά μόνο και μόνο που έχουν την τιμή να φορέσουν την φανέλα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ πρέπει πάνω από όλα να σέβονται τον εαυτό τους για την τιμή που τους έκαναν να την φορέσουν. Γιατί είναι πολύ βαριά η ιστορία και η φανέλα μας.
middle_238_img_1418Pameathlitika: Είσαι πιστός στρατιώτης του Πανιωνίου. Είχες δύσκολες αλλά και ωραίες στιγμές. Πως θα χαρακτήριζες τους οπαδούς της ομάδας?

Κουτρόπουλος : Αυτό που συμβαίνει με τους φιλάθλους μας είναι το κάτι άλλο. Μόνο όσοι είναι ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ καταλαβαίνουν αυτό που λέω. Η αγάπη τους είναι αληθινή και συγκινητική γιατί δεν γίνεσαι ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ γεννιέσαι.
Pameathlitika: Ποια ήταν η καλύτερη στιγμή της καριέρας σου και ποια η δυσκολότερη?

Κουτρόπουλος : Ακόμα και οι δυσκολότερες στιγμές ήταν και οι πιο ευχάριστες. Είχαμε τέτοια αποδυτήρια τέτοια αγάπη μεταξύ μας αλλά και στην ομάδα που κάθε δυσκολία την ξεπερνούσαμε με την αγάπη μας. Δεν στο κρύβω ότι η δυσκολότερη ήταν όταν πέσαμε β εθνική
Από την καλύτερη δεν μπορώ να ξεχωρίσω. Ζήσαμε απίστευτες στιγμές. Πάνω απ όλες όμως τα μπαράζ η έξοδος στην Ευρώπη και κυρίως όμως ο τελικός κυπέλλου το 1989 σαν αρχηγός και η επιστροφή μας στην α εθνική. Αλλά ειλικρινά σου μιλάω ήταν τόσες πολλές οι ευχάριστες στιγμές που δεν βάζω προτεραιότητα.
Pameathlitika: Θεωρείς κάποιον υπεύθυνο για την μη σταθερότητα της ομάδας οχι τόσο τώρα όσο τα προηγούμενα χρόνια?

Κουτρόπουλος : Βάζω πολλούς υπεύθυνους για την κατάσταση που πέρασε η ομάδα και κυρίως αυτούς που δεν είναι ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ και μόνη τους σκέψη είναι το πως θα εκμεταλλευτούν το όνομα της ομάδας. Ξέρεις ότι δεν μασάω τα λόγια μου και ποτέ μου δεν έκανα πίσω.

Να φανταστείς όταν ήμουν αρχηγός έκανα άνθρωπο της διοίκησης να παραιτηθεί μόνο και μόνο για κάτι δηλώσεις που έκανε μετά από αγώνα κυπέλλου με τον Εθνικό Αστέρα. Και παραιτήθηκε βέβαια γιατί πάνω από όλα προέχει η ομάδα και κυρίως οι ποδοσφαιριστές της που τότε υπερασπιζόμουν σαν αρχηγός της.
fullsizerenderPameathlitika: Τι θα άλλαζες εάν μπορούσες στο Ελληνικό ποδόσφαιρο?

Κουτρόπουλος : Είναι πολύ δύσκολη ερώτηση για το τι θα άλλαζα. Πρώτα από όλα θα ξήλωνα όλη την ηγεσία του υπουργείου αθλητισμού της ΕΠΟ και της Super League. Δεν γίνεται να διοικούν άνθρωποι που δεν έχουν πατήσει το χορτάρι. Υπάρχουν τόσοι πολλοί παλιοί ποδοσφαιριστές αγνοί που αγαπούν το ποδόσφαιρο όσο κανείς άλλος. Γιατί τους διώχνουν; Γιατί τα συμφέροντα είναι πολλά. Αυτό θα άλλαζα. Ηγεσία και ομάδες σε αγνούς ποδοσφαιριστές. Στην εποχή μου όλα τα γήπεδα ήταν γεμάτα. Ερχόντουσαν άλλοι οπαδοί άλλων ομάδων να δουν παικταράδες και το ξέρεις. Σε όλες τις ομάδες υπήρχαν παικταράδες και κυρίως Έλληνες. Αυτό είναι ένα άλλο που θα άλλαζα. Έλληνες ποδοσφαιριστές και μόνο δυο ξένους να κάνουν όμως την διαφορά. Γιατί κανένας άλλος δεν αγαπάει την ομάδα του παρά μόνο ο Έλληνας και από τα σπλάχνα της ομάδας τους.
Pameathlitika: Μικρός ποιον ποδοσφαιριστή είχες ίνδαλμα ?

Κουτρόπουλος : Ινδάλματα είχαμε τους μεγάλους παικταράδες της ομάδας μας. Ποιον να πρώτο πεις;

Σίγουρα θα ήταν ντροπή να πεις και να αφήσεις κάποιον.
fullsizerender-1Pameathlitika: Ο Πανιώνιος σου ανταπέδωσε την αγάπη που του έδειξες?

Κουτρόπουλος : Δυστυχώς σε αυτό έχω μεγάλο παράπονο. Όχι μόνο εγώ αλλά και πολλοί άλλοι ακόμα και τώρα. Δεν γίνεται να έχουν περάσει τόσοι παικταράδες και τόσοι αγνοί παίκτες και να μην υπάρχουν μέσα στην ομάδα. Δεν χρειάζεται να υπάρχει οικονομική κρίση για να μπουν στην ομάδα και να την στηρίξουν. Πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν πολλοί να την στηρίζουν αλλά είναι αυτό που είπα πιο πριν  Τα συμφέροντα πολλά όχι μόνο για τον Πανιώνιο αλλά για το ποδόσφαιρο. Ας το αφήσομε αυτό τώρα, κοιτάμε μπροστά και βλέπουμε ότι ο Πανιώνιος πέρσι και φέτος πηγαίνει καλά αγωνιστικά και αυτό είναι ευχάριστο
Pameathlitika: Τι έχεις να πεις στους φιλάθλους του Πανιωνίου? Τι τους προτείνεις να κάνουν καθώς στο πρωτάθλημα που μας πέρασε φαίνεται ότι δεν στήριξαν την ομάδα αριθμητικά εννοώ.

Κουτρόπουλος : Πρέπει όλοι μα όλοι να είμαστε κοντά στην ομάδα ειδικά τώρα που τα παιδιά είναι από τα σπλάχνα μας, και πιο πολύ πέρσι αλλά και φέτος που μπορέσαμε και κάναμε μεταγραφές.

Θα είναι δύσκολα δεν λέω αλλά με την βοήθεια του Μανίκα του Λίμα του προπονητή και της διοίκησης όλα θα πάνε καλά.

Και στα δύσκολα είμαστε ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ
Pameathlitika: Σαν πιο παλιός και έμπειρος τι συμβουλεύεις τους νέους ποδοσφαιριστές?

 – Κουτρόπουλος : Στα νέα παιδιά το μόνο που έχω να πω είναι να διαβάσουν την ιστορία της ομάδας μας τι είναι η φανέλα που φοράνε και να αγαπήσουν αυτό που κάνουν. Αν μάθουν την ιστορία μας τότε να είσαι σίγουρος ότι όλα θα έρθουν μόνα τους.
12400922_908736229234073_300391236126249067_nPameathlitika: Χρήστο αυτό τον καιρό με τι ασχολείσαι?

Κουτρόπουλος : Με το να παρακολουθώ ποδόσφαιρο για εμένα.

 

Χρήστο σε ευχαριστούμε πολύ όλοι η ομάδα του ΠΑΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ και σου ευχόμαστε  υγεία πάνω από όλα που είναι και ο πιο σημαντικό και επιτυχίες σε εσένα και την οικογένεια σου και στην ομάδα σου φυσικά.

 Κουτρόπουλος : Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε (και ειδικά εσένα που σε ξέρω χρόνια από τον Πανιώνιο και την αγάπη σου για τον σύλλογο) να μιλήσω για την αγάπη μου τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ
Εύχομαι υγεία σε εσένα και σε όλη την ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0