HomeΣυνεντεύξεις

Η πανέμορφη κουκλάρα και απόλυτο θηλυκό Μαριλιτα Μάνεση αποκλειστικά στο Πάμε Αθλητικά

Από τον Πανιωπανθηρώνιο Το Πάμε Αθλητικά έχει την τιμή να φιλοξενεί στο site του την πανέμορφη κουκλάρα και απόλυτο θηλυκό την Μαριλίτα Μάνεση!!!

Ανακοινώθηκε και ο Πίριζ στον Πανιώνιο
Το Ελληνικό Ποδόσφαιρο μας είναι για γέλια και για κλάματα…..
Άρχισε η υλοποίηση του αγωνιστικού σχεδιασμού από τον νέο επενδυτή στην ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ!!!

Από τον Πανιωπανθηρώνιο

Το Πάμε Αθλητικά έχει την τιμή να φιλοξενεί στο site του την πανέμορφη κουκλάρα και απόλυτο θηλυκό την Μαριλίτα Μάνεση!!!

Η Μαριλίτα Μάνεση για όσους δεν την γνωρίζουν ( αποκλείεται αλλά λέμε τώρα ) είναι μια νεαρή κοπέλα με όλο το μέλλον μπροστά της να κάνει ότι θέλει αλλά και το παρών φυσικά. Η πανέμορφη πρώην αθλήτρια του στίβου που τώρα ασχολείται με βάρη θα μας μιλήσει για την ίδια και τον αθλητισμό που τόσο πολύ αγαπάει και όχι μονό αυτά….

Πάμε λοιπόν να παρακολουθήσετε την πολύ όμορφη συνέντευξη – συζήτηση μας με την λαμπερή Μαριλίτα.

Pameathlitika: Μαριλίτα καλησπέρα και σε ευχαριστούμε για την αποδοχή σου να μας δώσεις συνέντευξη.

Μάνεση: Καλησπέρα γλυκιέ μου! Δική μου η  χαρά να μοιραστώ κάποια μυστικά  ζωής μου μαζί σου!

 Pameathlitika: Το Μαριλίτα από πού βγαίνει ?

Μάνεση: Το πραγματικό μου όνομα είναι  Μαρία απλό και συνηθισμένο (χαχα)  προτίμησα να το αλλάξω γιατί ήθελα κάτι ξεχωριστό ώστε να  μένει στον εγκέφαλο των άλλων  ανθρώπων αλλά και κάτι πρωτότυπο που δεν θα το είχε κανείς.

 Pameathlitika: Μαριλίτα τι ήταν αυτό που σε κέρδισε και ξεκίνησες τον αθλητισμό?

Μάνεση: Μου άρεσε για αρχή το ωραίο καλογυμνασμένο σώμα που έβλεπα στην tv όταν ήμουν 5χρονων και έλεγα έτσι θέλω να γίνω! Στην πορεία ανακάλυψα την πειθαρχία, την ελευθερία, την συγκέντρωση αλλά και την συναισθηματική εκτόνωση που σου προσφέρει το άθλημα.

 Pameathlitika: Σε τι ηλικία ξεκίνησες να κάνεις στίβο?

Μάνεση: Ξεκίνησα να κάνω στίβο όταν ήμουν 7 χρονών στην αρχή το είχα ξεκινήσει σαν παιχνίδι μετά όμως μου άρεσε που ένιωθα ανταγωνισμό και έβαζα στόχο πάντα να κερδίσω!

 Pameathlitika: Από πού ποια ομάδα ξεκίνησες?

Μάνεση:  Τότε δεν ήμουν σε κάποια μεγάλη ομάδα ζούσα και έμενα σε επαρχία οπότε όπως καταλαβαίνεις όλο αυτό ήταν λίγο περιορισμένο ώστε να εξελιζόμουν κάπου αλλού

 Pameathlitika: Πως επέλεξες τον στίβο και όχι κάποιο άλλο άθλημα?

Μάνεση: Όπως σου είπα μου αρέσει η ελευθερία όταν λοιπόν έτρεχα ένιωθα ότι πετάω και δεν μπορούσε να με πιάσει κανείς εκείνη την στιγμή!!!

Τρελό λίγο αλλά αυτό μου έβγαινε στο αγώνισμα!!!

 Pameathlitika: Αγωνιζόσουν στα 100 μέτρα και μάλιστα είχες κατακτήσει και 2 μετάλια ένα χάλκινο και ένα ασημένιο. Θες να μας πεις κάποια πράγματα που σου έχουν μείνει από αυτή σου την εμπειρία – κατόρθωμα?

Μάνεση: Είχα μεγάλη χαρά θυμάμαι γιατί πραγματικά τα είχα κερδίσει με το σπαθί μου κ με φουλ προπόνηση κάθε μέρα κάτω από άσχημες συνθήκες εγκαταστάσεων!!!!

Pameathlitika: Τι έχεις σπουδάσει ?

Μάνεση: Έχω τελειώσει αισθητικός -make up artist

Pameathlitika: Υπερισχύει αυτό που σπούδασες ή ο όχι?

Μάνεση: Προς το παρόν δεν υπερισχύει στο 100% γιατί έξω η αγορά είναι δύσκολη και δεν παίρνουν άτομα εύκολα να εργαστούν το εξασκώ με άλλους τρόπους ανεπίσημα

Pameathlitika: Με τι ασχολείσαι τώρα? Εννοώ εργάζεσαι κάπου?

Μάνεση: Εργάζομαι προς το παρόν σε χώρους εστίασης ψάχνοντας παράλληλα για το αντικείμενο μου, αν δεν βρω θα ασχοληθώ με κάτι άλλο που θα ειναι και μέσα στο στυλ μου

Pameathlitika: Σου έχει περάσει από το μυαλό να ασχοληθείς με τον χώρο τις μόδας σαν μοντέλο λέω? Το λέω αυτό γιατί τα προσόντα τα έχεις με μεγάλη ευκολία και ξέρω ότι έχεις κάνει και παρουσιάσεις ρούχων σε κάποιο κανάλι

Μάνεση: Πιο μικρή που ήμουν σε ηλικία 17-18 ναι ήθελα πολύ πλέον όχι μωρέ μεγαλώνουμε και αναζητάμε πιο ουσιώδη πράγματα στην ζωή αυτός ο χώρος μια η άλλη έχει ημερομηνία λήξης !

Pameathlitika: Μαριλίτα τώρα κάνεις μόνο γυμναστική με βάρη. Σου αρέσει?

 Μάνεση: Για γυναίκα θα σου φανεί περίεργο αλλά ναι μου αρέσει πολύ θα έλεγα είναι και  αυτός ένας αγώνας που εκτός από σύσφιξη καταφέρνεις σκαλοπατάκια στόχου να αντέχει το σώμα σου πάνω σε βάρη

Pameathllitika: Τι είναι αυτό που σε τράβηξε προς το γυμναστήριο με τα βάρη?

Μάνεση: Ηθελα να κανω κάτι ώστε να μου φεύγει η συναισθηματική φόρτιση αλλά και να βλέπω και αλλαγές στο σώμα μου θα μου πεις ότι και με αερόβια μπορείς να το κάνεις αυτό δεν είναι το ίδιο σε καμία περίπτωση!

Pameathlitika: Τι αισθάνεσαι την ώρα που γυμνάζεσαι? Τι νιώθεις? Πως είσαι?

Μάνεση: Εκείνη την ώρα δεν σκέφτομαι απολύτως τίποτα πέρα από αυτό που κάνω στο γυμναστήριο! Πραγματικά είναι ο μόνος χώρος το γυμναστήριο που μπαίνω μέσα και κλείνουν όλα τα κουμπιά του εγκεφάλου!

 Pameathlitika: Μαριλίτα τι ομάδα είσαι?

Μάνεση:  Δεν ασχολούμαι!(χαχα)

Pameathlitika: Τι είναι για σένα ο αθλητισμός γενικά στίβο και γυμναστήριο ?

Μάνεση: Το γυμναστήριο πιστεύω ότι είναι ένας χώρος αναψυχής που πας να χτίσεις σώμα αλλά μπορείς να το κάνεις κ παρεϊστικα! Τον στίβο είναι σκυτάλη που θες να ανεβαίνεις συνεχώς επίπεδα πνευματικά κ σωματικά θα ελεγα ..

Pameathlitika: Παρακολουθείς κάποιο σπορ?

Μάνεση: Οχι δεν το έχω καθόλου προς το παρόν ούτε το έχω σκεφτεί να ξεκινήσω κάποιο!

 Pameathlitika: Είσαι μικρή σε ηλικία, όμορφη και έχεις όλο το μέλλον μπροστά σου.

Τι θα ήθελες να κάνεις στην ζωή σου γενικά? Ποιο είναι το όνειρο σου?

Μάνεση: Το όνειρο μου όσο και  να φαίνεται βλακώδες είναι να κάνω μια σωστή οικογένεια και σωστά παιδιά με μόρφωση και παιδεία! Τώρα από θέμα επαγγελματικό βλέποντας και κάνοντας το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ήθελα να είμαι ανεξάρτητη!

Pameathlitika: Πηγαίνεις γήπεδο καθόλου?

Μάνεση: Μπα δεν το χω!(χαχαχα)

Pameathlitika: Μαριλίτα θα ήθελα να μας πεις δυο λόγια για την κατάσταση που ζούμε εδώ στην Ελλάδα και για τα όσα γίνονται στην Ευρώπη, ποια είναι η γνώμη σου?

Μάνεση:    Η γνωμη μου είναι ότι άμα δεν βρεθεί μια μέση λύση ώστε να εξυπηρετεί και εμάς τους Έλληνες αλλά και τους Ευρωπαίους ώστε τουλάχιστον να έχουμε τα απαραίτητα ώστε να πορευτούμε πολύ φοβάμαι ότι θα πέσει μεγάλη πείνα και για τα νεαρά παιδιά αλλά και για τους ηλικιωμένους !

Αλλιώς ας ξαναγυρίσουμε στην δραχμή να τελειώνει το πανηγύρι με τα μνημόνια και αυτόν το εξευτελισμό που ζούμε καθημερινώς !

Pameathlitika: Μαριλίτα έχεις εργαστεί και σε νυχτερινά μαγαζιά σαν υποδοχή. Για πες μας για αυτή σου την εμπειρία. Πόσο εύκολο είναι και αν σου αρέσει ο χώρος – κόσμος γενικά νύχτα

Μάνεση: Χαχαχα εντάξει όχι μόνο υποδοχή και άλλα πόστα, τα παιδιά που έχω δουλέψει μαζί τα εκτιμώ πολύ μου έχουν φερθεί πολύ σωστα ! Είχα την τύχη να κάνω καλες συμφωνίες που

ακόμα και τωρα όποτε με βλέπουν με αγκαλιάζουν με θέρμη! Τώρα σαν εμπειρία η νύχτα και αυτή από μόνη της είναι ένα μεμονωμένο σχολείο !

Pameathlitika: Έχεις σπουδάσει λοιπόν make up artist και αισθητικός. Θες να μας πεις κάποια πράγματα γενικά για αυτό? Τα εξασκείς?

Μάνεση: Ως Make up artist θα σου πω ότι αυτός ο κλάδος είναι μια τέχνη και δημιουργίας!

Δεν έχει κάτι στάνταρ γιατί η τάση ομορφιάς κάθε μέρα αλλάζει όπως και τα προϊόντα στα καταστήματα..

Το εξάσκω ανεπίσημα στο ότι δεν δουλεύω σε κάποια εταιρεία και το προσπαθώ μόνη μου με φίλες και γνωστούς, μόλις κάτσει και η εταιρεία θα μπω σε άλλα μονοπάτια ..

Pameathlitika: Τι είδος μουσικής ακούς?

Μάνεση: Μου αρέσουν όλα τα είδη μουσικής και ανάλογα με την διάθεση μου εκείνη την στιγμή επιλέγω το άκουσμα των τραγουδιών.

Pameathlitika: Ποιο είναι το χόμπι σου?

Μάνεση: Τρελαίνομαι να πηγαίνω βόλτες με τις φίλες μου στην φύση και να περπατάω χαζεύοντας το τοπίο!

Μετά ένα άλλο σπορ αν πιάνεται είναι το φαγητό!(χαχαχα) είμαι άρρωστη με αυτό! Α!! και κάνω και ταξίδια όποτε βρίσκω αφορμή και χρονο!

 Pameathlitika: Πως σου αρέσει να περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου?

Μάνεση: Τον περναω κυρίως με τους φίλους μου βλέποντας ταινίες η πηγαίνοντας για κανένα ποτό αν και εφόσον υπάρχει διάθεση..

Pameathlitika: Ποιος είναι ο αγαπημένος σου καλλιτέχνης?

Μάνεση: Έλληνας η ξένος ;(χαχαχα) η JLO αυτή η γυναίκα είναι θεάρα τέλος !

Pameathlitika: Ποια είναι η αγαπημένη σου ταινία?

Μάνεση: Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη συνήθως βλέπω θρίλερ

Pameathlitika: Πάμε και στα πιο προσωπικά τώρα… Ελεύθερη ή σε σχέση?

Μάνεση: Δεν απαντώ!(χαχα)

Pameathlitika: Μαριλίτα  είσαι μια πολύ όμορφη κοπέλα. Σου κάνουν κομπλιμέντα?

Μάνεση: Σαφώς και μου κάνουν σε  όλες τις γυναίκες εξάλλου όλο και κάποιος άνδρας θα της πει το κάτι της !

 Pameathlitika: Σου αρέσουν τα κομπλιμέντα?

Μάνεση: Και σε πια γυναίκα δεν αρέσει; Αρκεί τον θαυμασμό ένας άνδρας να τον εννοεί!

Pameathlitika: Πες μας ένα ωραίο κομπλιμέντο που σου έχουν κάνει και ένα άκυρο

Μάνεση: Είχε σταματήσει ένα αμάξι με έναν κυριλέ τύπο και μου είχε προσφέρει ένα τριαντάφυλλο από το παράθυρο  την ώρα  που περπατούσα στον δρόμο ! Τα άκυρα δεν τα θυμάμαι δεν δίνω βάση!

Pameathlitika: Τι είναι για σένα ο έρωτας?

Μάνεση: Να ερωτεύεσαι ακόμα και τα χούγια του συντρόφου σου χωρίς να σε ενοχλούν και ιδιαίτερα όσο και να το θέλουμε το τέλειο δεν υπάρχει πουθενα!

Pameathlitika: ΑΓΑΠΗ. Τι σημαίνει για σένα?

Μάνεση: Αγάπη ε; χαχαχα δύσκολη ερώτηση ! Η έπαρση της ψυχής σε ένα ανώτερο σκαλοπάτι του έρωτα που εκεί δεν έχεις να κάνεις με πάθος και ζήλεια αλλά πραγματικά φοβάσαι μην τον χάσεις τον άλλον δίνοντας του τα πάντα χωρίς να έχεις την απαίτηση μπας και δεν πάρεις και τίποτα.

 

Μαριλίτα  σε ευχαριστούμε πολύ και σου ευχόμαστε πάνω από όλα υγεία και ότι καλύτερο σε εσένα και σε όσους αγαπάς.

 

 

 

 

 

 

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0