Η όμορφη personal trainer Ιωάννα Γίτση εκπροσωπεί την Ελλάδα σε παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς και μας αποκαλύπτεται

HomeHotΣυνεντεύξεις

Η όμορφη personal trainer Ιωάννα Γίτση εκπροσωπεί την Ελλάδα σε παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς και μας αποκαλύπτεται

Από τον Σταμάτη Β. Η πανέμορφη Λαρισαία Personal trainer που διακρίνεται με τις προπονητικές της γνώσεις, εκπροσωπεί την Ελλάδα μας σε παγκόσμιο διαγ

Στον Αιολικό ο Βαλιός
“Μαρία Αλέξανδρου” Η Pamela Anderson της Ελλάδος!!!
Ο επιθετικός της Αλσούπολης Λευτέρης Χαλάς μας μιλάει για τον ίδιο και την ομάδα του εδώ στο Πάμε Αθλητικά
Από τον Σταμάτη Β.
Η πανέμορφη Λαρισαία Personal trainer που διακρίνεται με τις προπονητικές της γνώσεις, εκπροσωπεί την Ελλάδα μας σε παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Miss Best Body 2017!!!

Η Ιωάννα είναι μια πραγματικά γλυκιά και πανέμορφη κοπέλα που αναστατώνει τους πάντες άθελα της…
Είναι Personal Training και παράλληλα είναι και προπονήτρια βόλλει στην Α.Σ. Ολυμπιάδα Λάρισας όπως ήταν  στην Ακαδημία Βόλλει Ε.Α. Λάρισας και στις ακαδημίες Βόλλεϊ του Φοίβου αλλά αυτό τον καιρό δεν είναι σε καμία ομάδα.
Από την νέα αγωνιστική χρονιά ίσως την ξανά δούμε σε κάποια ομάδα να προπονεί!!!
Έχει ασχοληθεί με pole dance, τέννις,ιππασία,κολύμβηση,χορό, μπάσκετ,ποδόσφαιρο και ταε κβοντό!!
Για όλα αυτά και για πολλά άλλα θα μας μιλήσει η Ιωάννα για να μας μάθει πολλά!!!
Pameathlitika: Ιωάννα καλησπέρα και σε ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο σου καθώς γνωρίζω ότι είναι πολύτιμος και ελάχιστος ο ελεύθερος σου χρόνος αφού είσαι πολυεργαλείο.
Γίτση: Καλησπέρα σας και σας ευχαριστώ πολύ με την σειρά μου για την πρόκληση σας να κάνουμε την συνέντευξη
Pameathlitika: Ιωάννα τι σημαίνει για σένα ο αθλητισμός?
Γίτση: Ο αθλητισμός για μένα είναι τρόπος ζωής.Πως άλλοι δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς καφέ ποτό, τσιγάρο? Ε έτσι και εγώ δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον αθλητισμό, θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο που έχω καταφέρει και έχω κάνει το χόμπι μου πάθος δουλεία!!
Pameathlitika: Τι θα έλεγες στον κόσμο στα νέα παιδιά έτσι ώστε να τα παρότρυνες να ασχοληθούν με κάποιο άθλημα?
Γίτση: Θα μου επιτρέψεις να αποτυπώσω την απάντηση μου με τα λόγια του Πλάτωνα. Είναι κρίμα να γεράσεις χωρίς ποτέ να κατορθώσεις να δεις την ομορφιά και την δύναμη του σώματος σου!!!
Pameathlitika: Τι έχεις σπουδάσει Ιωάννα?
Γίτση: Τ.Ε.Φ.Α.Α. (Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού) στην Κομοτηνή
Pameathlitika: Εκτός από γυμνάστρια, προπονήτρια εργάζεσαι και κάπου αλλού?
Γίτση: Το personal training είναι η βασική μου απασχόληση αυτή την στιγμή και δόξα το Θεό πάει πολύ καλά. Παράλληλα με το κομμάτι αυτό ασχολούμαι και με το modeling. Κάνω διάφορες επειδείξεις μόδας και φωτογραφίσεις. Στις 4 Ιουλίου αναχωρώ για τον παγκόσμιο διαγωνισμό MISS FREEDOM WORLD αποσταλμένη ως εκπρόσσωπος της Ελλάδας με απευθείας ανάθεση από την υπεύθυνη των Πανθεσσαλικών καλλιστείων Ευαγγελία Γκίκα που είχα την τιμή να πάρω μέρος τον Νοέμβριο του 2016
Pameathlitika: Personal Training. Για πες μας δυο λόγια για αυτή σου την ενασχόληση. Πόσο εύκολο και πόσο δύσκολο είναι να το κάνεις?
Τι λαμβάνεις εσύ από αυτό?
Γίτση: Πολύ καλή ερώτηση και χαίρομαι που μου την κάνεις. Παλιά το personal training δεν ήταν τόσο διαδεδομένο. Το επέλεγαν ελάχιστα άτομα κα συνήθως άτομα τα οποία ήθελαν να κατέβουν σε αγώνες ή ήταν αθλητές. Πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει ριζικά καθώς το personal έχει μπει για τα καλά στο χώρο και είναι μια επιλογή γυμναστικής για γρήγορα και ακριβή αποτελέσματα για οποιοδήποτε το επιλέξει. Εγώ προσωπικά συνεργάζομαι και με μια εξαιρετική διατροφολόγο που κάνει την δουλειά μου ακόμα πιο εύκολη. Η ικανοποίηση που νιώθω όταν προσφέρω ευχαρίστηση χαμόγελα και τέλος τα επιθυνητά αποτελέσματα στον πελάτη είναι μοναδική!!! Αγαπάω την δουλειά μου και ιδιαίτερα όταν βλέπω ότι αναγνωρίζεται!!!
Pameathlitika: Κεφάλαιο Βόλλεϊ. Για πες μας για το άθλημα αυτό και πως προέκυψε?
Γίτση: Το βόλλεϊ με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία μόλις στα 8 μου χρόνια. Αυτό ήταν το μικρόβιο που με έκανε να μπω για καλά στον χώρο του αθλητισμού και να πάρω την απόφαση στα 11 μου χρόνια κατασταλαγμένη όσο περίεργο και αν ακούγεται πως θέλω να σπουδάσω στο ΤΕΦΑΑ και να ασχοληθώ με την προπονητική όπως και έκανα
Pameathlitika: Πόσο εύκολο είναι να είσαι προπονήτρια βόλλει σε ομάδα ?
Γίτση: Η προπονητική δεν είναι καθόλου εύκολη!!! Πολλοί πιστευουν πως είναι κάτι εύκολο δεν έχει ευθύνες, ακόμα πολλοί αποκαλούν την προπονητική παιχνίδι. Μέγα λάθος!!! Ένας προπονητής κουβαλάει πολύ μεγάλες ευθύνες ιδιαίτερα όταν μιλάμε για τις αναπτυξιακές ηλικίες!!! Ο προπονητής πλάθει και αναπτύσσει εκτός από αθλητές και συμπεριφορές των παιδιών – αθλητών που έχει. Δεν είναι καθόλου εύκολο να τυθασεύσεις και να κρατάς πάντα τις ισορροπίες στις σχέσεις των παιδιών σου αλλά και μεταξύ τους και μην ξεχνάμε το σημαντικότερο, τα παιδιά τον προπονητή τους σχεδόν πάντα τον έχουν σαν πρότυπο θέλουν να του μοιάσουν, αυτό από μόνο του δημιουργεί τεράστια ευθύνη!!!
Pameathlitika: Ελέύθερο χρόνο αλήθεια έχεις για σένα καθόλου?
Γίτση: Η αλήθεια είναι ότι ο ελεύθερος χρόνος μου είναι αρκετά περιορισμένος λόγο των υποχρεώσεων μου αλλά πάντα κανονίζω μια φορά τον μήνα να ξεκλέβω ένα διήμερο απόδρασης σε διάφορους προορισμούς της Ελλάδας για ξεκούραση και αλλαγή παραστάσεων
Pameathlitika:Ιωάννα σε ευχαριστούμε για την όμορφη συνέντευξη και σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχία σε ότι και να κάνεις στην ζωή
σου

COMMENTS

WORDPRESS: 0