Η sexy Κωνσταντοπούλου μας βάζει φωτιά…

HomeΣυνεντεύξειςHot

Η sexy Κωνσταντοπούλου μας βάζει φωτιά…

Από τον  Ερυθρόδερμο Το Πάμε Αθλητικά έχει την χαρά να φιλοξενεί την sexy χορεύτρια Ιωάννα Κωνσταντοπούλου Ερυθρόδερμος: Ιωάννα καλησπέρα και σε ε

Νίκη βάλσαμο για τον Ολυμπιακό 1-0 τον Πανιώνιο
Να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο στην Κρήτη Ολυμπιακέ μου!!!
Ψάχνει ακόμα για 21βαθμούς μέχρι το τέλος

Από τον  Ερυθρόδερμο

Το Πάμε Αθλητικά έχει την χαρά να φιλοξενεί την sexy χορεύτρια Ιωάννα Κωνσταντοπούλου

Ερυθρόδερμος: Ιωάννα καλησπέρα και σε ευχαριστούμε που δέχτηκες να είσαι εδώ κοντά μας να τα πούμε.

Κωνσταντοπούλου: Καλησπέρα σας, εγώ ευχαριστλω πολύ για την πρόσκληση που μου κάνατε.

Ερυθρόδερμος: Ιωάννα πως αποφάσισες να ασχοληθείς με το επάγγελμα?

Κωνσταντοπούλου: Ασχολήθηκα με το επάγγελμα αυτό σχετικά μεγάλη αναλογικά με άλλες κοπέλες. Ο λόγος ήταν καθαρά οικονομικός πάντα δούλευα πολύ και σπούδαζα. Μια απώλεια στην οικογένεια μου άλαξε ριζικά την ζωή μου.

Ερυθρόδερμος: Πόσο δύσκολο είναι?

Κωνσταντοπούλου: Είναι όντως πολύ δύσκολο ειδικά όταν δουλεύεις νύχτα και είσαι άτομο της νύχτας. Νύχτα φανατικά αλλά σαν πελάτης ήμουν, δεν έχει καμία σχέση όμως όταν δουλεύεις νύχτα.. Στην αρχή είχα φρικάρει και άργησα πολύ να συνηθίσω τους κανόνες του επαγγέλματος.

Ερυθρόδερμος: Ασχολείσαι με κάτι άλλο? Σαν χόμπι?

Κωνσταντοπούλου: Χόμπι δεν έχω εδώ και ένα χρόνο καθότι έκανα δυο δουλειές για αρκετό καιρό και φέτος λόγο κούρασης απαραιτήθηκα από τα μαθήματα χορού και γυμναστικής σε σχολεία και γυμναστήρια που έκανα.

Ερυθρόδερμος: Άσχημες και περίεργες καταστάσεις έχεις βιώσει όταν δουλεύεις?

Κωνσταντοπούλου: Έχουν συμβεί άσχημες, αμήχανες και προσβλητικές καταστάσεις. Το θέμα είναι να έχεις την υπομονή και την ψυχριαμία να τις χειριστείς χωρίς να χάσεις τον έλεγχο πράγμα πολύ δύσκολο και ψυχοφθόρο ειδικά όπως έχουν γίνει οι άνθρωποι.

Ερυθρόδερμος: Υπάρχει ανταγωνισμός?

Κωνσταντοπούλου: Ναι ανταγωνισμός στον χώρο μας υπάρχει και ιδιαίτερα αθέμιτος και πονηρός, επίσης ψυχοφθόρο για γερό στομάχι και αναίσθητους, αλλιώς κοντεύεις να τρελαθείς.

Όποιος πηγαίνει με το σύστημα και με τα λεγόμενα των πολών επιβιώνει, οι υπόλοιποι και τούμπες στον αέρα να κάνουν δεν μετράνε. Δυστυχώς έτσι είναι!!!

Ερυθρόδερμος: Μελλοντικά σχέδια και όνειρα?

Κωνσταντοπούλου: Στο μέλλον θα ήθελα να κάνω μια δικιά μου επιχείρηση να ζήσω στην επαρχία και να με αξιώσει ο ΘΕΟΣ να γίνω μαμά με μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια. Σίγουρα θα ήθελα να ξανά δουλέψω μέρα αλλά και νύχτα παράλληλα με την δουλειά είμαι άρρωστη, σταμάτησα την πρωϊνή δουλειά λόγο οικογενειακών προβλημάτων

Ερυθρόδερμος: Ιωάννα πόσο ευχαριστημένη είσαι με την μέχρι τώρα επαγγελματική σου πορεία?

Κωνσταντοπούλου: Θα ήταν ψέμα να πω ότι δεν είμαι ευχαριστημένη για τη δουλειά μου. Σίγουρα κοιτάω για το καλύτερο, έχω ένα ελάττωμα όμως, μπορεί να με ρίξει κάτι συναισθηματικά και ψυχολογικά και έτσι χάνω κάπως τον στόχο μου στην δουλειά αλλά προσπαθώ να το ελέγχω, βέβαια ο άνθρωπος δεν αλλάζει είμαι σε μια φάση ψυχολογικά αρκετά πιεσμένη και απογοτευμένη αλλά θα επανέλθω, υπάρχουν δυσκολίες ειδικά λόγο κρίσης

Ερυθρόδερμος: Ιωάννα θα άλλαζες κάτι?

Κωνσταντοπούλου: Θα άλλαζα κάτι ναι. Στο σώμα μου, απλά είμαι μια κοπέλα που τρώει πολύ, πίνει πολύ και γενικά μια φορά ζούμε και μερικάπράγματα αρνούμαι να τα κόψω από άποψη όσο εγωιστικό και εάν ακούγεται. Θα άλλαζα ότι τα παίρνω όλα μέσα μου και επηρεάζομαι. Πρέπει να γίνω πιο σκληρή και αναίσθητη.

Ερυθρόδερμος: Πόσο hot και πόσο sexy είναι το συγκεκριμένο επάγγελμα Ιωάννα?

Κωνσταντοπούλου: Το συγκεκριμένο επάγγελμα είναι πολύ sexy, είναι hot, ο καθένας το προβάλλει με το δικό του τρόπο στο πως θέλει να πασάρει τον εαυτό του. Βασικά πόσο sexy και πόσο hot είσαι είναι θέμα πως θα το πουλήσεις και μάρκετιγκ θεωρώ.

Η κάθε μια έχει το στυλ της άλλες πιο προκλητικό άλλες πιο μαζεμένο, είναι θέμα χαρακτήρα!!!

Ερυθρόδερμος: Τι άλλο να περιμένουμε επαγγελματικά από την Ιωάννα?

Κωνσταντοπούλου: Επαγγελματικά θα ήθελα να ανέβω κιάλλο όσο μπορώ. Δεν εξαρτάται από εμένα ατομικά, θα προσπαθήσω να γίνομαι καλύτερα και να σας ξεσηκώνω περισσότερο!!

Ερυθρόδερμος: Τι σε φοβίζει γενικώς?

Κωνσταντοπούλου: Γενικώς στο μέλλον με φοβίζει το να μην έχω δουλειά. Είμαι μια ανασφαλής γυναίκα αρκετά. Με φοβίζει ο κόσμος που δεν εκτιμάει γενικός ο ατομικισμός που επικρατεί σε μεγάλο βαθμό και ότι ο καθένας κοιτάει καθαρά το συμφέρον μη υπολογίζοντας τον άλλο

Ερυθρόδερμος: Ιωάννα ασχολείσαι καθόλου με τα σπορ? Αν ναι ποια είναι η αγαπημένη σου ομάδα?

Κωνσταντοπούλου: Για να είμαι ειλικρινής δεν ασολούμαι με κάποιο σπορ, μικρή ναι, αγαπημένη μου ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός.

Ερυθρόδερμος: Που σε βρίσκουμε επαγγελματικά αυτό τον καιρό?

Κωνσταντοπούλου: Αυτο τον καιρό θα πατήσετε Ιωάννα Κωνσταντοπούλου στα ελληνικα στο facebook και θα μαθαίνετε  από εκεί, Instagram Ikwnstadopoulou. Τα μαγαζιά είναι πολλά δόξα το ΘΕΟ και σε διάφορα μέρη με διαφορετικά στυλ για όλα τα γούστα.

Ερυθρόδερμος: Κάτι για το τέλος, θα ήθελες να ευχηθείς κάτι στους αναγνώστες του Πάμε Αθλητικά?

Κωνσταντοπούλου: Στους αναγνώστες  του Πάμε Αθλητικά χμμμμ… να κερδίζει πάντα η ομάδα τους. Να έχουν υγεία πάνω από όλα. Τρέλα να περνάνε τέλεια και τους περιμενω να κάνουμε πανικό παρέα!!!

Ερυθρόδερμος: Ιωάννα σε ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο σου, να είσαι πάντα καλά γερή και δυνατή και να μοιράζεις Πόνοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0