Επιμένει στα όρια ηλικίας των ομοσπονδιών ο Αυγενάκης!

HomeΣυνεντεύξεις

Επιμένει στα όρια ηλικίας των ομοσπονδιών ο Αυγενάκης!

Ο Λευτέρης Αυγενάκης έδωσε συνέντευξη στον σταθμό Ionian Channel και στην εκπομπή «Επί παντός», και επανέλαβε ξανά τις θέσεις του για τις μεταρρυθμίσεις στον ελληνικό αθλητισμό και τα όρια ηλικίας στις ομοσπονδίες.

Η Νάνσυ Καναβάρου αποκλειστικα στο Πάμε Αθλητικά
Η νεαρή αθλήτρια Τίνα Μεγαλούδη αποκλειστικά στο Πάμε Αθλητικά
Μιχάλης Κύργιας ” Μπορεί να αναβαθμιστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο…”

Πιο αναλυτικά:

«Θέλω να ανανεωθούν οι διοικήσεις στο αθλητικό μας οικοδόμημα της χώρας μας. Να μπολιαστούν με παρουσίες νέων προσώπων, πρωταθλητών, Ολυμπιονικών, εκείνων που φέρανε τόσες επιτυχίες στη χώρα μας και έχουν δίψα να προσφέρουν στο άθλημά τους και από άλλες θέσεις, τώρα που δεν αγωνίζονται πια».

«Ξέρω ότι ενοχλούμε κάποιους με όσα κάνουμε. Θα μπορούσα να αναλάβω υφυπουργός, να είμαι ευχάριστος με όλους, ευγενικός, ατσαλάκωτος και να μην κάνω στην ουσία τίποτα! Ή, να σηκώσω μανίκια και να δουλέψω για να μπει μια τάξη, να επιβάλουμε διαφάνεια παντού, να νοικοκυρευτεί το αθλητικό τοπίο. Πράττω το δεύτερο και λόγω χαρακτήρα».

«Χαλάμε καρδιές, αλλά δεν αλλάζω στρατηγική μπροστά σε μια κατάσταση που φτάνει βαθιά, με έντονα στοιχεία διαφθοράς και σαπίλας στο αθλητικό οικοδόμημα».

«Η ανανέωση θα συμβεί τώρα που θεσπίσαμε όρια στις θητείες και στις ηλικίες των διοικήσεων των αθλητικών ομοσπονδιών, με το Μητρώο Αθλητικών Ερασιτεχνικών Σωματείων που θα ψηφίζουν πλέον και αναφέρομαι στα ενεργά και νόμιμα σωματεία κι όχι στα σωματεία ‘σφραγίδες’, τα ανύπαρκτα ή ανενεργά πια ερασιτεχνικά σωματεία. Ανοίγουμε το δρόμο στους αθλητές, βάζουμε καθαρό οξυγόνο στον αθλητισμό της Ελλάδας».

ΠΗΓΗ sportsfeed.gr

COMMENTS

WORDPRESS: 0