Κωστόπουλος: «Ιστορική ομάδα ο Ολυμπιακός Νέων Λιοσίων, δεν μπορώ να ζήσω χωρίς το ποδόσφαιρο»

HomeΣυνεντεύξεις

Κωστόπουλος: «Ιστορική ομάδα ο Ολυμπιακός Νέων Λιοσίων, δεν μπορώ να ζήσω χωρίς το ποδόσφαιρο»

Ο Κωνσταντίνος Κωστόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο Πάμε Αθλητικά και μίλησε για όλα τα «καυτά» θέματα όπως η μεταγραφή στον Ολυμπιακό Νέων Λιοσίων, πως συνδυάζει το ποδόσφαιρο με την υπόλοιπη καθημερινότητά του και άλλα πολλά!

Ο Μουρίνιο θέλει αυτή η μεταγραφή να ολοκληρωθεί οπωσδήποτε πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο
Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας(06/08)
Προπονητικές Εξελίξεις στην Ριζούπολη

Από τον Δημήτρη Φωτεινόπουλο

Συνέντευξη παραχώρησε στον Δημήτρη Φωτεινόπουλο και στο Πάμε Αθλητικά, ο νέος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Νέων Λιοσίων, Κωνσταντίνος Κωστόπουλος.

Δημήτρης Φωτεινόπουλος: Ποια είναι η άποψη σου για όλα αυτά που συμβαίνουν στην ανθρωπότητα με την πανδημία του κορονοϊού; Και είσαι αισιόδοξος για το μέλλον;

Κωνσταντίνος Κωστόπουλος: Η άποψη μου για όλα όσα συμβαίνουν είναι ότι σίγουρα περνάμε όλοι μια δοκιμασία και πρέπει να μείνουμε δυνατοί και να τηρούμε τους κανόνες, είμαι αισιόδοξος για το μέλλον και όλα θα πάνε καλά.

Δημήτρης Φωτεινόπουλος: Από την νέα σεζόν θα αγωνίζεται για τον ιστορικό Ολυμπιακό Νέων Λιοσίων, ποια είναι τα συναισθήματά σου και τι σε έκανε να δεκτείς την πρόταση;

Κωνσταντίνος Κωστόπουλος: Ναι την νέα περίοδο θα είμαι στον ιστορικό Ολυμπιακό Λιοσίων μια ομάδα πολύ ιστορική. Αυτό που με έκανε να πάω στην ομάδα είναι η οργάνωση που έχει σε όλα τα πράγματα υπάρχει καλή διοίκηση και άνθρωποι σωστοί και θα χαρώ να συνεργαστώ την νέα περίοδο μαζί τους και τους ευχαριστώ πολύ.

 

 

Δημήτρης Φωτεινόπουλος: Πως ήταν η περίοδος που αγωνιζόσουν στον Πλάτωνα;

Κωνσταντίνος Κωστόπουλος: Η περίοδος μου στον Πλάτωνα σίγουρα ήταν μια δύσκολη, διότι η ομάδα άρχισε με φιλοδοξίες και τους ανθρώπους που ήταν στην διοίκηση να κάνουν τα πάντα. Εμείς δώσαμε το 1000 τα 100 αλλά δυστυχώς στο τέλος δεν καταφέραμε να σώσουμε την ομάδα που ανέβηκε μετά από χρόνια στην Β’ τοπική κατηγορία. Καλή πορεία τους εύχομαι.

 

Δημήτρης Φωτεινόπουλος: Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή για εσένα στην ποδοσφαιρική σου καριέρα ως τώρα;

Κωνσταντίνος Κωστόπουλος: Η πιο δύσκολη στιγμή στην ποδοσφαιρική μου καριέρα ήταν όταν έχασα κάποια σημαντικά μου πρόσωπα που αγαπούσα πολύ αλλά ευτυχώς ήταν άνθρωποι δίπλα μου που με στήριζαν.

Δημήτρης Φωτεινόπουλος: Ποιο είναι το ποδοσφαιρικό σου ίνδαλμα;

Κωνσταντίνος Κωστόπουλος: Το ποδοσφαιρικό μου ίνδαλμα είναι ο Σορρεντίνο, ο οποίος για εμένα προσωπικά ήταν και είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας.

Δημήτρης Φωτεινόπουλος: Πως είναι ένας νέος σαν εσένα, να συνδυάζει ποδόσφαιρο, σπουδές και δουλειά;

Κωνσταντίνος Κωστόπουλος: Σίγουρα είναι κάτι πολύ δύσκολο για εμένα διότι είναι πρωτόγνωρο για εμένα επίσης πιστεύω ότι όταν υπάρχει θέληση και οργάνωση όλα θα γίνουν τα έχω συνδυάσει όλα έτσι ώστε να μπορώ να κάνω αυτό που αγαπάω και που είναι τρόπος ζωής για εμένα το ποδόσφαιρο άρα θα έκανα τα πάντα έτσι ώστε να μην το παρατήσω δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς το ποδόσφαιρο.

Δημήτρης Φωτεινόπουλος: Θα ήθελες να ευχαριστήσεις κάποιους ανθρώπους που σε έχουν βοηθήσει και σε στηρίζουν?

Κωνσταντίνος Κωστόπουλος: Θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω τον θείο μου πάνω από όλα που από μικρός ήταν δίπλα μου και με ώθησε στο ποδόσφαιρο και μου έδειξε τον δρόμο και που ακόμα με στηρίζει και είναι πάντα δίπλα μου και γενικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με έχουν στηρίξει και που έχουν μείνει δίπλα μου πιο πολύ στα δύσκολα γιατί σίγουρα υπήρξαν και υπάρχουν δύσκολες στιγμές τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου.

Το Πάμε Αθλητικά θέλει να ευχαριστήσει τον Κωνσταντίνο Κωστόπουλο για τον χρόνο που διέθεσε για την συγκεκριμένη συνέντευξη.

COMMENTS

WORDPRESS: 0