Βουκελάτος: «Ομάδα SuperLeague 1 ο Πλατανιάς, μακάρι να επιστρέψει στα σαλόνια ο Πανιώνιος!»

HomeΠοδόσφαιροΣυνεντεύξεις

Βουκελάτος: «Ομάδα SuperLeague 1 ο Πλατανιάς, μακάρι να επιστρέψει στα σαλόνια ο Πανιώνιος!»

Ο Μάκης Βουκελάτος παραχώρησε συνέντευξη στο Πάμε Αθλητικά και μίλησε για όλα τα «καυτά» θέματα όπως για τον Πλατανιά, τον αγαπημένο του Πανιώνιο και την εμπειρία των μικρών Εθνικών ομάδων!

Μπόμπαν Γιάνκοβιτς, η στιγμή που θα θυμόμαστε πάντα, οι αθλητές που γίνονται πρότυπα…
Σχολές ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού ( ΠΑΟ Γέρακα)
Εξαιρετικά σημαντικό, να αθλούνται τα παιδιά… πως πρέπει να τα αντιμετωπίζει ο προπονητής “

Από τον Δημήτρη Φωτεινόπουλο

Συνέντευξη παραχώρησε στον Δημήτρη Φωτεινόπουλο και στο Πάμε Αθλητικά, ο ποδοσφαιριστής του Πλατανιά, Μάκης Βουκελάτος!

Δημήτρης Φωτεινόπουλος: Την περυσινή σεζόν την έβγαλες σε δύο ομάδες, την Κέρκυρα και τον Πλατανιά, είσαι ευχαριστημένος με την ατομική σου απόδοση σε αυτή την χρονιά;

Μάκης Βουκελάτος: Την φετινή σεζόν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος διότι από εκεί που βρισκόμουν σε μια ομάδα Γ’ Εθνικής κατάφερα να σταθώ SuperLeague 2 και να πάρω μεταγραφή βάση τον εμφανίσεων μου σε μια ομάδα που κατά την .γνώμη μου είναι ομάδα SuperLeague 1 όποτε είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την ατομική μου απόδοση.

Δημήτρης Φωτεινόπουλος: Πως είναι να αγωνίζεσαι στον Πλατανιά και στην SL2;

Μάκης Βουκελάτος: Όταν με πλησίασε ο Πλατανιάς ένιωσα πολύ ωραία γιατί όπως είπα πριν είναι μια ομάδα που κατά την γνώμη μου είναι ομάδα SuperLeague 1 έχει το προπονητικό της κάτι που πολλές ομάδες δεν έχουν και συνοπτικά είναι μια νοικοκυρεμένη ομάδα πιστεύω της αξίζουν καλύτερα και ότι θα βρει τον δρόμο της.

Δημήτρης Φωτεινόπουλος: Υποβιβάστηκε η ομάδα όπου έκανες τα πρώτα σου επαγγελματικά βήματα(Πανιώνιος), ποια είναι τα συναισθήματα σου;

Μάκης Βουκελάτος: Ο Πανιώνιος φέτος με στεναχώρησε παρά πολύ. Είναι η ομάδα που μεγάλωσα, είναι η οικογένεια μου, είναι το σπίτι μου, διότι έμεινα εκεί 5-6 χρόνια, από τα 14 μου. Δεν είχα την βιολογική μου οικογένεια και είχα την οικογένεια του Πανιώνιου όποτε φαντάζεστε τι σημαίνει για μένα Πανιώνιος. Μακάρι να ανακάμψει από όλα αυτά και να βρεθεί οδό πιο σύντομα γίνεται στα μεγάλα σαλόνια όπου αξίζει και πρέπει να βρίσκεται μια ομάδα με την ιστορία του Πανιώνιος.

Δημήτρης Φωτεινόπουλος: Τι θέλεις από τον εαυτό σου για την νέα σεζόν;

Μάκης Βουκελάτος: Από τον εαυτό μου φέτος θα ήθελα να συνεχίσω την πρόοδο να γίνομαι πιο ώριμος ποδοσφαιριστής και πιο σύγχρονος διότι το ποδόσφαιρο εξελίσσεται καθημερινά και όταν μένεις στάσιμος χάνεις λίγο την παρτίδα. Θέλω να συνεχίσω την πρόοδο και εάν κάποια στιγμή είμαι άξιος και έτοιμος να βρεθώ ξανά στα μεγάλα σαλόνια.

Δημήτρης Φωτεινόπουλος: Η νέα ποδοσφαιρική χρόνια θα είναι 100% επηρεασμένη από τον κορονοϊό, ποια είναι η γνώμη σου πάνω σε αυτό;

Μάκης Βουκελάτος: Πιστεύω ότι επηρέασε παρά μα παρά πολύ το Ελληνικό ποδόσφαιρο αυτός ο ιός αυτό θα δείξει εάν θα είναι καλό η κακό. Μακάρι τα πράγματα να εξελιχθούν ήρεμα και καλά για όλους εμάς τους ποδοσφαιριστές που ψάχνουν μια καινούργια στέγη ή μια καινούργια αρχή.

Δημήτρης Φωτεινόπουλος: Πως είναι να αγωνίζεσαι για τις μικρές Εθνικές ομάδες;

Μάκης Βουκελάτος: Στις μικρές Εθνικές όσο αγωνίστηκα ένιωσα υπέροχα. Είναι τιμή να αγωνίζεσαι για την χώρα σου, οποία είναι αυτή. Είναι σαν ένα μεγάλο έπαθλο ανταμοιβής για τους κόπους σου, ακόμα και εάν είναι έστω και για τις μικρές ομάδες.

COMMENTS

WORDPRESS: 0