Μπράβο Γιάννη, μπράβο και στον κόσμο!!!!

HomeΚοινωνικά

Μπράβο Γιάννη, μπράβο και στον κόσμο!!!!

Από τον Σταμάτη Β. Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης αυτός ο τεράστιος αθλητής με ένα ποστάρισμα του στο facebook με ένα βίντεάκι του καλούσε τον κόσμο επώνυμ

Πάμε Αθλητικά !!!!!
Στους 77 οι νεκροί από τις φωτιές, η τραγωδία δεν έχει τέλος
Θρήνος για τον Βασίλη Τριανταφυλλίδη για τον κόσμο “Χάρυ Κλύνν”

Από τον Σταμάτη Β.

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης αυτός ο τεράστιος αθλητής με ένα ποστάρισμα του στο facebook με ένα βίντεάκι του καλούσε τον κόσμο επώνυμους και απλούς να πάμε την Δευτέρα με ένα κεράκι να κάνουμε μια σιωπηλή διαμαρτυρία ή μάλλον να τιμήσουμε τους αδικοχαμένους ανθρώπους που κάηκαν στην τραγωδία στο Μάτι.

Οφείλω να πω ένα τεράστιο μπράβο τόσο στον Γιάννη που έδειξε την ευαισθησία του σαν άνθρωπος και διοργάνωσε αυτή την εκδήλωση και επίσης να πώ ένα τεράστιο μπράβο στον κόσμο που έδωσε το παρών και ξεπέρασε τους 2000 που ίσως να ήταν και 2500 καθώς η απήχηση ήταν τεράστια!!!

Αιωνία η μνήμη των ανθρώπων που κάηκαν και να πω ακόμα ότι όσο κάποιοι και να προσπάθησαν να χαλάσουν αυτο χθες δεν τα κατάφεραν απεναντίας ήταν τόσο όμορφα και έστειλε ο κόσμος το μήνυμα ότι στα δύσκολα είμαστε όλοι ενωμένοι!!!

Άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών καθώς επίσης και παιδιά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Γιάννη Γκαγκαλούδη και σχημάτισαν μία καρδιά από κεριά στο κέντρο με την ημερομηνία της τραγωδίας.

Κρατώντας κεριά στα χέρια οι συγκεντρωμένοι απέτισαν φόρο τιμής στα θύματα μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης.

COMMENTS

WORDPRESS: 0