Πέρασαν 4 χρόνια από τον άδικο χαμό  του Βαγγέλη Γιακουμάκη

HomeΚοινωνικά

Πέρασαν 4 χρόνια από τον άδικο χαμό του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Από τον Σταμάτη Β. Γειά σας Έχουμε πει και άλλες φορές ότι ωραίος ο αθλητισμός αλλά είναι χόμπι. Υπάρχουν και άλλα πράγματα τα οποία είν

Ξεκινάει δικιά της εκπομπή η Μαρία Σαατσάκη!!!!
10 χρόνια Αιμοδοσία Πανθήρων!!!
Η νεαρή αθλήτρια Τίνα Μεγαλούδη αποκλειστικά στο Πάμε Αθλητικά

Από τον Σταμάτη Β.

Γειά σας

images

Έχουμε πει και άλλες φορές ότι ωραίος ο αθλητισμός αλλά είναι χόμπι.

Υπάρχουν και άλλα πράγματα τα οποία είναι σοβαρά και μας βασανίζουν στην κοινωνία που ζούμε.

Για το θέμα του φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη έχουμε ξανά γράψει εδώ στο site και ας είμαστε αθλητικό.

Με αφορμή τα 4 χρόνια που κλείνει σήμερα από τον άδικο χαμό του Βαγγέλη Γιακουμάκη, το Πάμε Αθλητικά και εγώ προσωπικά θεώρησα σαν ελάχιστο φόρο τιμής να μην αναφερθώ στο άρθρο μου καθόλου για την ομάδα μου τον Πανιώνιο όπως συνηθίζω αλλά να γράψω για τον άτυχο φοιτητή.

Σαν σήμερα πριν από 4 χρόνια λοιπόν  ¨έφυγε¨ από την ζωή ο φοιτητής Βαγγέλης Γιακουμάκης.

06.02.2015 η  τραγική ημέρα που ο Βαγγέλης σταμάτησε να υπάρχει.

Ήταν 6 Φεβρουαρίου του 2015 που ξεκίνησαν να αναζητούν οι δικοί του άνθρωποι τον Βαγγέλη

Συγκλονίζουν τα λόγια στο facebook της αδερφής του Βαγγέλη, Ελένης Γιακουμάκη που έγραψε « Δύσκολο πράγμα η νύχτα … Φέρνει στο μυαλό σου όσα αποφεύγεις  τη μέρα !¨ 06/0/22015.

Για την υπόθεση αν και έχουν περάσει 4 χρόνια δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα και φυσικά δεν έχουν τιμωρηθεί όσοι εμπλέκονται με την υπόθεση.

Το έχω ξαναγράψει από εδώ και ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει τίποτα.

Πρέπει να τιμωρηθούν όλοι όσοι κατάφεραν αυτό το αποτέλεσμα γιατί είναι άδικο να φεύγει ένας νέος που πραγματικά δεν έχε ζήσει τίποτα επειδή κάποιοι την είδαν όπως την είδαν!!!Μάγκες, μάγκες της φακής…

Να αποδοθεί επιτέλους η δικαιοσύνη και για τον ίδιο τον Βαγγέλη και για την οικογένεια του να απαλύνει ( όσο και αν γίνεται που είναι δύσκολο βεβαία) τον πόνο τους.

Να αποδοθεί δικαιοσύνη και για άλλα παιδάκια που μπορεί να δέχονται αυτού του είδους την ΒΙΑ που δεχόταν και ο Βαγγέλης και να φοβηθούν οι λεγόμενοι «μάγκες»  που το προκαλούν ώστε να σταματήσει να γίνεται αυτό!!!

Αλήθεια γιατί αργούν οι υπεύθυνοι να αποδώσουν την δικαιοσύνη?

Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης βρέθηκε σχεδόν ένα μήνα μετά στις 15 Μαρτίου του 2015 μόλις 800 μέτρα μακριά από την Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων . Τον Βαγγέλη Γιακουμάκη το πτώμα του δηλαδή αναγνωρίστηκε από τον θείο του με το μαχαίρι δίπλα του και με τραύματα από μαχαίρι όπου τον οδήγησαν στον θάνατο.

Οι ανησυχίες της μητέρας του που τον καλούσε στο κινητό και δεν απαντούσε δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο.

ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ!!!

Όπως και να έχει ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει Βαγγέλη και να τιμωρηθούν όλοι όσοι έχουν μπλεχτεί με την αυτοκτονία του Βαγγέλη Γιακουμάκη!!

Μακάρι να μην σε θυμόμαστε μόνο κάθε χρόνο αλλά κάθε μέρα σαν να μην έφυγες ποτέ και ας μην σε γνώριζα γιατί πραγματικά ήσουν λεβέντης!!!

Το Μπούλινγκ το κάνουν οι αδύναμοι και οι ψευτόμαγκες !!!

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!!!

COMMENTS

WORDPRESS: 0