Έκαναν «ντου» στο Κατσάνειο, εκεί που προπονούνται ακαδημίες!!

HomeΚοινωνικά

Έκαναν «ντου» στο Κατσάνειο, εκεί που προπονούνται ακαδημίες!!

Σε άτομα που βρίσκονταν στο Κατσάνειο επιτέθηκε ομάδα με δίκυκλα, ακολούθησαν επεισόδια και η ΕΛ.ΑΣ προέβη ήδη σε δύο συλλήψεις

Κάντε κάτι με την σχολική Βία τώρα, για το Θεό όχι άλλος θάνατος παιδιού!!!!
Κορωνοϊός: Η νέα λίστα με τα κλειστά σχολεία σε όλη τη χώρα
Έκτακτη επικαιρότητα: Κορωνοϊός Έβδομος νεκρός στη χώρα μας από τη νόσο

Επεισοδιακό το χθεσινό απόγευμα στο Κατσάνειο Θεσσαλονίνης!

Στο σημείο έφτασε ομάδα ατόμων με μηχανάκια, οι οποίοι μπήκαν στον αθλητικό χώρο και επιτέθηκαν λεκτικά σε όσους βρίσκονταν εκεί που γίνονταν προπονήσεις αθλητικών τμημάτων ακαδημιών.

Αργότερα, εξωτερικά ακολούθησε επεισόδιο όπου ασκήθηκε σωματική βία και περιορισμένη ρίψη αντικειμένων χωρίς κάποιο τραυματισμό.

Στο πλαίσιο επιστάμενης έρευνας που διενήργησαν, οι άμεσες ενέργειες αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης οδήγησαν στην ταυτοποίηση των στοιχείων έξι ατόμων που εμπλέκονταν, δύο εκ των οποίων συνελήφθησαν.

Επρόκειτο για πέντε ημεδαπούς και έναν αλλοδαπό ηλικίας 23 έως 41 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της «Διατάραξης κοινής ειρήνης», «σωματικής βλάβης», «επικίνδυνης βλάβης», «Φθοράς ξένης ιδιοκτησίας» και παράβασης της Νομοθεσίας που αφορά σε «Αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις».

Στον αρμόδιο Εισαγγελέα θα οδηγηθούν οι συλληφθέντες μαζί με την δικογραφία τους.

COMMENTS

WORDPRESS: 0