HomeΠοδόσφαιροΔιάφορα άρθρα

Η Αunt Nena είναι εδώ!!!!

2835 ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΔΑΔ ΝΤΕ ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΝΤΕ ΠΟΡΕΣ - ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ ΝΤΕ ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ  - Χ ΤΕΛ - 3,30 Λατρεμένο Περού και σήμερα, το προχθεσινό χηνάρι μύρισε α

Η Aunt Nena μας προτείνει για το Europa League
H Aunt Nena προτείνει..
H Aunt Nena είναι εδώ!!

2835 ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΔΑΔ ΝΤΕ ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΝΤΕ ΠΟΡΕΣ – ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ ΝΤΕ ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ  – Χ ΤΕΛ – 3,30αρχείο λήψης

Λατρεμένο Περού και σήμερα, το προχθεσινό χηνάρι μύρισε ανάκαμψη,,,προχωράμε συνεπώς.

Προορισμός μας η Λίμα και το Μιγκέλ Γράου στο Καγιάο, που εντός του κλείνει η αυλαία της 13ης αγωνιστικής, με την σύγκρουση των Άγιων κόντρα στους Μερένκες, 2 αναμετρήσεις πριν την περάτωση του Κλαουσούρα Τουρνουά.

Οι Άγιοι στο Απερτούρα τουρνουά, τερμάτισαν 15οι με 14 βαθμούς σε 15 αγώνες, με απολογισμό 4 νικηφόρα, 2 ισόπαλα και 9 χαμένα ματς. Παρόμοια αλλά λίγο καλύτερη η περσινή τους πορεία, με την μπίλια στον τερματισμό να στέκεται στην 11η θέση.

Μέχρι σήμερα, στις 12 αναμετρήσεις για το Κλαουσούρα, έχουν καταφέρει να πάρουν μόλις 2 τρίποντα, γνώρισαν 6 φορές την ήττα, απέσπασαν 4 φορές τον βαθμό της ισοπαλίας και με συγκομιδή 10 βαθμών, τους φιλοξενεί ο πάτος της κατηγορίας,η 16η θέση δηλαδή 1 σκαλί παρακάτω, από τον προ τριμήνου τερματισμό τους.

Τρίποντο στο παρόν ματς, μπορεί να σημαίνει μέχρι και 14η θέση,στα συνηθισμένα στέκια τους και οι μπελάδες στα πλεϊ οφ υποβιβασμού μοιάζουν να είναι αναπόφευκτοι.

Η Κακή αγωνιστική κατάσταση των Αγίων αντικατοπτρίζεται και στα ματς εντός του Μιγκέλ Γράου, καθώς σε 13 φετινά παιχνίδια, πήραν 4 νίκες, υπέστησαν 6 ήττες και απέσπασαν 3 ισόπαλα αποτελέσματα.

 

Οι Μερένκες στο Απερτούρα έβγαζαν μάτια με τα κατορθώματά τους. Τερμάτισαν με +9 διαφορά στην κορυφή του τουρνουά, σημειώνοντας τον εξαιρετικό απολογισμό των 11 νικών, 2 ηττών και 2 ισοπαλιών σε 15 ματς.

Το Κλαουσούρα όμως για αυτούς ξεκίνησε με διαφορετικό σενάριο…Σε 12 αναμετρήσεις έχουν πανηγυρίσει 4 τρίποντα, υπέστησαν 5 ήττες και απέσπασαν 3 ισοπαλίες, με αποτέλεσμα να κοιτούν την κατηγορία από την 12η θέση, με συγκομιδή 15 βαθμών.

Τρίποντο σήμερα για τους Μερένκες σημαίνει άλμα στην 9η θέση καθώς ισοβαθμούν με 7η και 8η θέση,αλλά έχουν το πλέον τραγικό παθητικό τεσσάρων τερμάτων,που τους τραβάει πίσω.

Η Αγωνιστική κατάσταση των φιλοξενούμενων σημείωσε ανάκαμψη τον τελευταίο μήνα, καθώς κατάφεραν να πάρουν 4 τρίποντα, 3 εκ των οποίων σερί,ενώ στα τελευταία συνολικά 7 ματς ηττήθηκαν μόλις σε 1, αλλά η κακή τους εικόνα επιστρέφει πιθανότατα διότι υπέστησαν την ήττα 7 ημέρες πριν από τους Δυνατούς του Άλτο Μάγιο και χάρισαν επίσης προ τριημέρου τον βαθμό της ισοπαλίας στους Ποιητές, εντός του Μιγκέλ Γράου.

Στόχος είναι η οκτάδα, αλλά κυρίως να επαναφέρουν το δυνατό τους προφίλ, για τα πλεϊ οφ,καθώς έχουν βαθμολογική άνεση λόγω του Απερτούρα για την τελική κατάταξη,,αμφίβολη όμως δυνατότητα σοβαρής ανάκαμψης προς διεκδίκηση του τίτλου, μετά την κάκιστη έναρξη στο β’μέρος που μοιάζει να επιστρέφει.

Μακριά από το στάδιο Μονουμεντάλ, σε 6 ματς για το Κλαουσουρα μετράνε 1 νικηφόρο αποτέλεσμα, ηττήθηκαν 4 φορές και 3 απέσπασαν το χ, ενώ στο Απερτούρα μέρος ολοκλήρωσαν με 5 τρίποντα,1 ήττα και 1 ισοπαλία τις υποχρεώσεις τους.

 

Προσανατολιζόμουν στο Διπλό από χθες που δεν είχαν ολοκληρωθεί τα υπόλοιπα ματς.Το σιγουράκι του 1,67 όμως δεν μου κάνει γιατί το ματς δεν είναι τόσο ευκολο,,οι στόχοι είναι ξεκάθαροι εκατέρωθεν,η αναρρίχηση σίγουρη και για τους 2 και τα 2 τελευταία παιχνίδια τους αρκούν για να διατηρηθούν εντός αυτών, εάν σήμερα τσιμπήσουν το τρίποντο. Στο Χ καταλήγω ξανά,,μη τολμώντας να αγγίξω τον άσσο των Αγίων στο 4,00 και παράλληλα αδυνατώ να βασιστώ στα κάκιστα στατιστικά εκτός των Μερένκες.

Χ τελικά στο 3,30, οι Μερένκες  με Χ ανεβαίνουν 2 θέσεις και οι Αγιοι συνεχίζουν να παλεύουν με τον υποβιβασμό, μάταια.

COMMENTS

WORDPRESS: 0