Παιχνίδι ευκαιριών και υπομονής.

HomeΣτοίχημα

Παιχνίδι ευκαιριών και υπομονής.

Γράφει ο Χρήστος Δαϊρετζής... Η Γερμανία επιστρέφει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην αγωνιστική δράση και... μάλλον το ίδιο θα συμβεί και με εμά

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας(09/08)
Η πρόβλεψη από την Aunt Nena
Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας(20/08)

Γράφει ο Χρήστος Δαϊρετζής…

Η Γερμανία επιστρέφει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην αγωνιστική δράση και… μάλλον το ίδιο θα συμβεί και με εμάς τους παίχτες του στοιχήματος. Η μάχη με τους book είναι μια μάχη δύσκολη. Είναι πολύ ουτοπικό να μπει κανείς στην διαδικασία να προβλέψει αποτέλεσμα, για ευνοήτους λόγους. Οι ποδοσφαιριστές προέρχονται από δυο μήνες αποχής, η οποία αναμφίβολα τους έχει στοιχίσει πνευματικά και σωματικά.

Εντούτοις, θεωρώ ότι για τις πρώτες αγωνιστικές δεν θα δούμε το γνωστό καλό θέαμα, με τους μεγάλους ρυθμούς που μας έχει συνηθίσει το Γερμανικό ποδόσφαιρο. Αξία θα έχει να ασχοληθούμε με χαμηλούς συντελεστές τερμάτων (under) και φυσικά τα ειδικά στοιχήματα. Αυτά θα αφορούν κυρίως κόρνερ και κίτρινες κάρτες. Το πλάνο μας, θεωρώ, θα πρέπει να βασιστεί σε λίγους αγώνες. Το στοίχημα άλλωστε είναι παιχνίδι υπομονής και τακτικής. Η τύχη σαφώς και έχει την δική της συμβολή, πάραυτα κατά την προσωπική μου άποψη τα προαναφερθέντα έχουν σημαντικότερη συνεισφορά.

Ευκαιρίες σίγουρα θα προκύψουν στην συνέχεια, όμως για τις πρώτες αγωνιστικές πρέπει να μείνουμε συγκρατημένοι. Η υπομονή είναι αρετή, έλεγαν οι φιλόσοφοι αρχαίοι μας πρόγονοι! Επομένως, η μάχη μας αρχίζει δειλά – δειλά το Σάββατο.

COMMENTS

WORDPRESS: 0