HomeΑφιερώματα

Βελκόπουλος Στέλιος: Παρέα με τον καλύτερο Μασέρ

Από τον Σταμάτη Β. Το Πάμε Αθλητικά έχει την τιμή να φιλοξενεί στην στήλη μας " Αφιέρωμα " τον πολύ καλό μασέρ τον Στέλιο Βελκόπουλο!!!  

Τα εισιτήρια διαρκείας για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά του Πανιωνίου!!!
Σας προσκαλούμε όλους να συλλέξουμε καπάκια για καλό σκοπό!!
Δόξα Δράμας: Δήλωση Γιάννη Μπύρου

Από τον Σταμάτη Β.

Το Πάμε Αθλητικά έχει την τιμή να φιλοξενεί στην στήλη μας ” Αφιέρωμα ” τον πολύ καλό μασέρ τον Στέλιο Βελκόπουλο!!!

 

Κινησιοθεραπεία, ρεφλεξολογία, σιάτσου, λεμφική μάλαξη και αλλά πολλά που θα διαβάσετε πιο κάτω είναι αυτά που ειδικεύεται ο μοναδικός ο Στελιος Βελκόπουλος!!!!

Το μασάζ όλοι μας το έχουμε ανάγκη γιατί μας βοηθάει σε πολλά πράγματα και είναι κάτι καλό για τον ίδιο μας τον εαυτό.

Ο κατάλληλος άνθρωπος και ένας από τους πιο ειδικούς για τον χώρο του μασάζ και για τα μυστικά του είναι ο πολύπειρος πλέον Στέλιος που όταν σε πιάνουν τα μαγικά του χέρια απλά παρακαλάς να μην περάσει η ώρα που σου κάνει μασάζ.

Ο Στέλιος με 16 χρόνια στο μασάζ και με πολλά σεμινάρια στην Ελλάδα  και στο εξωτερπου και με πολλά διπλώματα στο βιογραφικό του καθώς εχει ταξιδέψει σε πολλές χώρες για να μάθει όσο μπορεί πιο πολλά για το μασάζ που τόσο αγαπάει τον κάνουν ακόμα πιο καλό ή μάλλον από τους καλύτερους στην Ελλάδα τουλάχιστον και όχι μόνο….

Διακρίνεται για το ήθος του την καλοσύνη του και γενικά για τις πράξεις του καθώς πολλές φορές είναι εθελοντής σε γηροκομεία ή ψυχιατρεία κάνοντας μασάζ!!!!!

Καλός στην δουλειά σου γίνεσαι μόνο όταν αυτό που κάνεις σου αρέσει και το αγαπάς και του Στέλιου και του αρέσει αυτό που κάνει και το αγαπάει και έτσι  το αποτέλεσμα που βγαίνει από τα χεράκια του είναι εκπληκτικό!!!!

” Δώσε ποιότητα στην ζωή σου με ένα μασάζ ” μας λέει ο Στέλιος και είναι το σλόγκαν του που έχει νόημα καθώς με το μασάζ χαλαρώνεις και πολλές φορές σου αλλάζει η διάθεση!!!

Ταβάνι δεν υπάρχει ακόμα για τον Στέλιο Βελκόπουλο καθώς παρά την εμπειρία του θέλει και αλλά πράγματα να μάθει για το μασάζ άλλωστε μικρός είναι ακόμα έχει πολλά χρόνια μπροστά του!!!

Τον Στέλιο τον βρίσκεις στο www.trm.gr και εκεί μπορείς να κανονίσεις ραντεβού για μασάζ είτε στον χώρο σου όπου έρχεται με τον εξοπλισμό του είτε να πάτε εσείς στο δικό του χώρο όπου είναι τρομερός και σε χαλαρώνει για ένα υπέροχο μασάζ από τον Στέλιο Βελκόπουλο.

Αυτά τα πολύ ελάχιστα από έμενα παρακάτω σας αφήνω να διαβάσετε από μόνοι σας το πλούσιο βιογραφικό του Στέλιου Βελκόπουλου

Το Βιογραφικό του Στέλιου:

Ο Στέλιος Βελκόπουλος έχει τελειώσει Κινησιοθεραπεία και ειδικεύεται στο μασάζ.

Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια στην Ελλάδα:

Σχολή ρεφλεξολογίας και σεμινάρια ρεφλεξολογίας από έμπειρους εισηγητές του εξωτερικού (Anthony Porter, HANNE MARQUARDT, NICO PAULY). Επίσης Σουηδική Μάλαξη, παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρικήκαι διάφορες μεθόδους της, Λεμφική ΜάλαξηShiatsu , Craniosacral Therapy level1 από το UPLEDGER INSTITUTEtuina , αρωματοθεραπεία.

Εκτός από την Ελλάδα, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στην Ταϋλάνδη και την Ινδία.

Στην Ταϋλάνδη παρακολούθησε 6 σχολές, πήρε το δίπλωμα του Δασκάλου στο Thai massage, to 1-2 level στο ReikiThai ReflexologySpa θεραπείες και έμαθε να χρησιμοποιεί το Thai σε τραπέζι και σε συνδυασμό με το νευρικό σύστημα.

Στην Ινδία πήγε σε τρεις σχολές, σε τρία διαφορετικά μέρη και έμαθε να κάνει αγιουρβερδικό μασάζαγιουρβεδικες θεραπείεςμασάζ με τα πόδια και να μπορεί να διδάσκει Yoga σε αρχάριους.

Εργάζεται επαγγελματικά από το 2004 και η εμπειρία του είναι μεγάλη λόγω των πολλών συνεργασιών που είχε. Έχει εργαστεί σε ΦυσικοθεραπευτήριαΙνστιτούτα ΑισθητικήςΓυμναστήρια, έχει συνεργαστεί με επαγγελματικές ομάδες Ποδοσφαίρου, με την Εθνική Άρσης Βαρών για δύο χρόνια, κάνει μασάζ σε Πρωταθλητές της Άρσης Βαρών σε πάγκο, του κλασσικού αθλητισμού, της πυγμαχίας, του τέννις και σε ανθρώπους της τέχνης, της τηλεόρασης και σε ιδιώτες.

Κάντε ένα δώρο στο εαυτό σας ή ακόμα και σε έναν δικό σας άνθρωπο που αγαπάτε με ένα μασάζ από τον ειδικό Στέλιο Βελκόπουλο!!!!!

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0