Χρήστος Λαζαρίδης ο γυμναστής των πρωταθλημάτων!!!!!

HomeΑφιερώματαΣυνεντεύξεις

Χρήστος Λαζαρίδης ο γυμναστής των πρωταθλημάτων!!!!!

Από τον Σταμάτη Β.  Μετά το τέλος των πρωταθλημάτων έχουμε την ευκαιρία να ανακρίνουμε τον προπονητή φυσικής κατάστασης, Χρήστο Λαζαρίδη που για ακ

Παίκτης του Ρεθύμνου ο νεαρός διεθνής Δημήτρης Κουρέπης
Δεν παίξαμε σαν Πανιώνιος και τώρα όλα θα κριθούν στις ” λεπτομέρειες “
Νίκη Βόλου – Φωκικός 2-0

Από τον Σταμάτη Β.

 Μετά το τέλος των πρωταθλημάτων έχουμε την ευκαιρία να ανακρίνουμε τον προπονητή φυσικής κατάστασης, Χρήστο Λαζαρίδη που για ακόμα μια χρονιά αναδείχτηκε πρωταθλητής  με την ομάδα του Παλληνιακού.

Pameathlitika: Χρήστο, ευχαριστούμε για το χρόνο σου και  θα ήθελα επιτέλους να μας αποκαλύψεις  το μυστικό που τα τελευταία χρόνια κερδίζεις συνεχώς τίτλους.

Λαζαρίδης: Δυστυχώς, δεν υπάρχει κάποιο μυστικό ή ‘κόλπο’… υπάρχει οργάνωση, δουλειά, πολύ τρέξιμο, τύχη, καλές επιλογές και σίγουρα οικονομική ευχέρεια και καλή διάθεση  από πλευρά διοίκησης. Ειδικά φέτος ήταν μια χρονιά που ξεκίνησε από … πέρσι. Με προπονήσεις μέχρι μέσα Ιουνίου (2017), αποκρυπτογράφηση όλων των παικτών, προσεκτικές προσθήκες στην ομάδα με ποδοσφαιριστές σε ιδανική ηλικία που πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια και είναι μαθημένοι στον πρωταθλητισμό και την πίεση, με υποδειγματική προετοιμασία στο Καρπενήσι, εργομετρικές μετρήσεις και  ένα τεχνικό τιμ που συμπληρώνει ο ένας  τον άλλο. Συνθήκες που θα ζήλευαν και ομάδες επαγγελματικών κατηγοριών.

Pameathlitika: Θεωρείς ότι ήσασταν όντως η καλύτερη ομάδα και αξίζατε το πρωτάθλημα;

Λαζαρίδης: Υπήρχαν καλές ομάδες με ιστορία, δύσκολες έδρες και καλούς παίκτες αλλά οι αριθμοί είναι ξεκάθαροι. Πρωταθλητές με διαφορά 17 βαθμών από τη δεύτερη ομάδα, με την καλύτερη επίθεση και  με την καλύτερη άμυνα, στοιχεία που αποδεικνύουν ξεκάθαρα και χωρίς καμιά αμφισβήτηση ότι ήμασταν οι καλύτεροι.

Pameathlitika: H ομάδα σου, κατά γενική ομολογία, παρουσιάστηκε σ’ όλα τα παιχνίδια ένα επίπεδο πιο γυμνασμένη από τις αντίπαλες ομάδες, καθώς τελείωσε και τη χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Θα μπορούσες να μας πει κάποια στοιχεία της προετοιμασίας  και των προπονήσεων που σε βοήθησαν να το επιτύχεις αυτό;

Λαζαρίδης: Το βασικό είναι να υπάρχει  συνεργασία με τον προπονητή και να γίνεται  μια ποδοσφαιρική και λειτουργική προσέγγιση των προπονήσεων. Είχαμε ‘επαγγελματίες’ ποδοσφαιριστές που βοήθησαν πρώτα την ομάδα και κατά προέκταση τους εαυτούς τους. Όσον αφορά την προετοιμασία και  τις προπονήσεις ήταν αυτές που έπρεπε, για τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και  με συγκεκριμένο στόχο τον πρωταθλητισμό. Ήμασταν έτοιμοι μόνο για τη νίκη από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι.

Pameathlitika: Η διοίκηση ήταν αρωγός σ’ αυτή τη διαδρομή;

Λαζαρίδης: Είχαμε την τύχη να συνεργαζόμαστε από πέρσι με τον κο Στασινόπουλο, έναν άνθρωπο που  θέλει μόνο το καλύτερο για την ομάδα και από το Δεκέμβρη με μια παρέα ανθρώπων που προχώρησαν και έφεραν εις πέρας το στόχο που είχε αποφασιστεί από το καλοκαίρι.

Pameathlitika:Ποια στιγμή θα θυμάσαι από αυτή τη χρονιά;

Λαζαρίδης: Τη στιγμή για την οποία αγωνιστήκαμε όλη τη χρονιά, τη μέρα της φιέστας στο γήπεδο μας, που σηκώσαμε με το γιο μου το τρόπαιο του πρωταθλητή.

Pameathlitika: Θα ήθελες να αφιερώσεις τον φετινό τίτλο σε κάποιον;

Λαζαρίδης: Στη γυναίκα μου, Νίκη και στο γιο μου, Παντελή. Ελπίζω να είναι υπερήφανοι για μένα.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0